Cykelsemester allt vanligare

onsdag 3 augusti 2016 - 10:44 | 0 Kommentarer

Cykla i Spanien

Fler och fler väljer en aktiv semester och förstås har turistmyndigheter och researrangörer hakat på trenden.  att cykla på semstern är ett bra sätt attfå motion samtidigt som man ser nya saker. men cykling i riktigt kuperad terräng är rätt krävande. I den spanska turistorten Benidorm är valmöjligheterna många för dem som vill kombinera badsemestern med spännande upplevelser och roliga aktiviteter. Till exempel Tao Bike har specialiserat sig på uthyrning av elektriska cyklar. De miljövänliga elcyklarna gör det enkelt att utforska Benidorm eller bege sig upp i nationalparken Sierra Helada, som omger den östliga delen av staden.

Tack vare cykelns motor kan även den mest otränade cyklist enkelt ta sig upp för bergens branta sluttningar. Den som kan cykla kananvända en elcykel. Man behöver inte ens cykla långt, redan 20 minuters trampande från den pulserande semesterorten väntar total stillhet, berg och fantastiska utsikter över havet och vågorna, som slår upp mot klipporna.

Företaget arrangerar också guidade turer, bland annat blir det en månskenscykling den 19 augusti. Det låter häftigt, synd att man börjat jobba då och inte kan vara där.

taobike.es

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar