Visa alla inlägg skrivna september 2017

torsdag 21 september 2017 - 10:33

Back in town!

Hej! Är tillbaka efter semester och sol. Hade nog datorn med till Grekland men vem orkar göra något vettigt förutom att ligga i en solstol och läsa och lyssna på poddar? 

IMG 1303Och såklart bada i medelhavet. Aaah medelhavet vad jag saknat dig! 

Tänkte skriva en liten recension av Parga och vårt hotell för det är verkligen ett ställe jag rekomenderar. Även om det hände en liten grej som gjorde att resan blev lite mindre rolig där en dag. Det får bli senare. Nu är jag tillbaka på ön och på jobb. Jag ska jobba ännu nästan hela oktober innan jag blir mammaledig. Alltså det är inte så mycket kvar, tiden går så fort men ändå så långsamt. Är i vecka 30 (!) nu och jag tror att den här sista tiden går trögast. Börjar också ha lite svårt att röra på mig. 

Annat nytt, jag har sålt min bil! Är billös för första gången sedan jag var 18 år. Har ju kört omkring med min fina golf i många år men sen vi flytta till Åland har vi sagt att vi enbart ska ha en bil. Så nu for golfen, kändes lite ledsamt men jag tror den fick ett bra hem. Nu när vi ska bli tre så behöver vi en praktisk och stor bra bil. Simons bil är jättelåg och inte alls praktisk sen när man ska ha barnvagn och grejer i den så vi har tänkt satsa på THE familjebil nämligen en Volvo V70. Vi har inte fått den ännu och vi ska väl troligen upp till Österbotten för att hämta den. 

Ha det bra! 

tisdag 5 september 2017 - 13:28

Septemberfeelis i Grekland

Jag klarade det, min sjudagars jobbputki är över. Den var redan över i söndags och då hade jag sån voittaja-feelis när jag gick hem från redaktionen på kvällskvisten. 

Jobbar man helg så får man två dagar ledigt. Det har jag haft nu och ska tillbaka på jobb imoron igen. Trodde jag skulle vara mer slut dom här dagarna än vad jag varit. Jag passade på att boka in lite möten och annat tjafs så jag har fått en hel del saker "undan" vilken är skönt. 

Behövde ett läkarintyg till flyget nästa vecka så det är nu fixat. Är nog ändå liiite nervös över hur det ska bli att vara utomlands och gravid ifall ifall det skulle bli nåt. Men jag får lita på läkaren som sa att det har varit en mycket normal graviditet hittills. Så jag håller tummarna för att det blir en mycket bra och normal vistelse i Grekland också. De e ju bara en vecka. Jag tänker ligga på solstol och röra på mig så lite som möjligt. Hitta en hel hög med pocketböcker på Emmaus som jag köpte så det blir det jag tänker göra nästa vecka, läsa under ett parasoll. 

pvkpga2001 2 34Parga, dit ska vi. Någon som varit där och vet om det är bra? 

Har länge varit sugen på att resa till Grekland. Skulle gärna åka till Mykonos någon gång men Parga är säkert också bra. Hade det int varit för att våra vänner ska gifta sig där hade vi nog aldrig kommit oss iväg. Jag och Simon är sämst på att resa iväg vi två. Kan räkna på en hand hur många gånger vi vartit på resa bara han och jag under åren vi varit tillsammans. Vi har alltid prioriterat annat istället. Men nu bär det av! Dessutom med ett helt kompisgäng! Skoj

 

Ha de bra!