Anno på Hobby Hall

torsdag 14 september 2017 - 18:26 | 0 Kommentarer

Jaaa, hur återgår man till normalt inredningsbloggande efter gårdagens inlägg som slog alla besöksrekord som hittills noterats i den här bloggen? Kanske helt enkelt bara genom att säga tusen tack för alla fina kommentarer som vällt in genom olika kanaler!

...och sedan raskt hoppa vidare till det som den här bloggen egentligen handlar om - nämligen kuddar, mattor och snygga prylar. Och inte vilka prylar som helst, utan det oerhört populära inhemska märket Anno som återlanserades igår på Habitare-mässans första dag. Att Annos comeback är efterlängtad har verkligen synts i den finska bloggvärlden och deras monter valdes till en av mässans bästa. På den första mässdagen väljer Sisustustoimittajat ry årligen fyra montrar som tilldelas denna utmärkelse.

 

 

anno habitare2

 

 

I mitt senaste inlägg om Anno skrev jag att produkterna kommer att säljas i deras egna webbshop (som öppnat nu), men då var det ännu oklart om det också skulle finnas andra återförsäljare. Nu såg jag att Anno även säljs på Hobby Hall för er som är intresserade.

 

 

anno

Foto: Anno

Kategorier:

Anno Habitare Hobby-Hall

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.