Jysk-nyheter

måndag 4 september 2017 - 22:24 | 6 Kommentarer

I det senaste reklambladet från Jysk fick jag syn på det här betongbordet, som tillhör deras höstnyheter. Eller någon äkta betong är det inte fråga om utan "konstfanér med betonglook" som det står på deras webbsida. Vill man ha ett soffbord med modernt utseende för en billig peng kan det här kanske vara något att kolla närmare på. Jag har dock inte sett det annat än på bild, så jag kan inte uttala mig om hur det ser ut i verkligheten.

 

 

87528

 

 

Några andra höstnyheter som fångade min uppmärksamhet: fåtöljen med fotpall, kuddarnasängenskrivbordsstolen, sidoborden och gungstolen. De små, runda brickborden hade jag och min kollega spanat in för ett par veckor sedan när vi gjorde makeover i ett av mötesrummen på jobbet, men då var det vita tyvärr slut. Borden finns, förutom i vitt, även i grönt, brunt, svart och grått om jag minns rätt (lite svårt att bedöma från bilden). Får defintivit ses som mycket prisvärda med tanke på att de just nu kostar 12 euro. Kanske inte världens mest stabila, men fyller väl sin funktion såväl inomhus som ute på terrassen.

 

 

 

jysk nyheter2 

 

 

Jag som brukade vara en riktig "kudd-o-holic" har nog inte köpt nya soffkuddar på flera år. Men i höst har jag funderat på att eventuellt plocka in grönt som accentfärg i vardagsrummet. Kudden med blad i gröna nyanser skulle definitivt vara en möjlig kandidat ifall det blir en grön höst hos oss.

 

 

2

 

Foton: Jysk

Kommentarer

 • Linda

  04.09.2017 22:33 (18 dagar sen)

  Vita brickbord har de haft väldigt billigt vid minimani. Ja , jag köpte 3 st själv. Vet int om de finns mera i affär, köpte mina från karleby minimani. Bordet med betonglook var jättefint i verkligheten måste jag säga, fotade det då jag var i affären..ska kanske köpa..

  • Anna-Lena Nyfors-Norrgård

   04.09.2017 22:44 (18 dagar sen)

   Yes, vi for faktiskt vidare till Minimani och köpte ett vitt, fyrkantigt brickbord som jag hade sett där istället :-) Blev riktigt bra det också. Måste definitivt spana in betongbordet nästa gång jag åker till Jysk. Låter ju bra om det såg fint ut!


 • Maria

  04.09.2017 22:39 (18 dagar sen)

  Vi har soffbordet, gillar det. Kanske inte bästa kvalitet, men snyggt, lättskött och förmånligt.

  • Anna-Lena Nyfors-Norrgård

   04.09.2017 22:45 (18 dagar sen)

   Vad roligt att höra att ni är nöjda med det! Det såg verkligen snyggt ut på bilden.


 • Marias Memoarer

  05.09.2017 20:05 (17 dagar sen)

  trevligt med inredningsinspiration, jag har faktiskt ett litet renoverings/inredningsprojekt i höst som jag ser fram emot! :)

  • Anna-Lena Nyfors-Norrgård

   05.09.2017 22:37 (17 dagar sen)

   Roligt med projekt! :-) Jag vill också ha ett sånt! :-)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.