torsdag 27 juli 2017 - 00:30

Umeå-tips: Lager157

Jag måste förstås tacka för all respons på mitt modeinlägg häromdagen! Bloggen hade nästan dubbelt fler besökare än en vanlig dag och jag fick så många postiva kommentarer både här och på instagram. Tack! Kanske jag borde bli modebloggare ändå ;-) Jag tänkte i alla fall spinna vidare på det temat i det här inlägget, för jag har ett riktigt bra shoppingtips till er.

Förutom Ica Maxi, Granit, Lagerhaus, Ikea och Åhléns finns det ännu en affär jag absolut måste besöka i Umeå, nämligen Lager157. Relativt nyöppnad i Umeå tror jag, vi var dit första gången i juni. Innan dess har vi besökt Lager157 på andra ställen i Sverige och vi har verkligen fastnat för deras kläder. Snygga, trendiga och mycket prisvärda. Ganska enkla basicplagg med en lite sportig touch.

 

 

lager157 outfit

 

 

Det finns även lite prylar för hemmet, till exempel handdukar, filtar, tvålar och sånt. Missa inte heller deras accessoarer. Vi köpte en hel del skor och väskor förra gången vi var där. Speciellt väskorna är otroligt snygga tycker jag. Edvin fick till exempel en minimodell i blått som han packat omsorgsfullt nu inför Umeå-trippen. Själv är jag sugen på den gråa väskan i mitten av collaget.

 

 

lager157 accessories

 

 

Här finns kläder för hela familjen, ända från små bebisar till vuxna. Vi ska definitivt bunkra upp med skol- och förskolekläder till barnen nu. Såg att det hade kommit in supersnygga kabelstickade hösttröjor till både vuxna och barn (den rosa på bilden nedan kostar 100 kr). Priserna är alltså i H&M-klass, eller nästan ännu billigare skulle jag säga.

 

 

lager157 kids

 


Anders är helt frälst i deras jeans och chinos. Han har köpt flera par därifrån och vill knappt använda något annat i byxväg just nu - så oerhört bekväma.

 

 

lager157 mens

 

 

Man kan slå två flugor i en smäll för Lager157 ligger nämligen på Strömpilsplatsen bredvid Ica Maxi, vilket betyder ungefär tio minuter utanför Umeå centrum med bil.

 

Foton: Lager157

tisdag 28 februari 2017 - 17:15

Unpacking

Jag landade kl 01 inatt efter tre verkligt fullspäckade dygn i Göteborg. En så otroligt givande resa på alla sätt. Tänker främst på alla människor jag träffat och lärt känna. Frida förstås. Hon är något alldeles speciellt. Att prata med andra bloggare är alltid lika häftigt - fast man inte känner varandra har man ändå från första hälsningsfrasen så mycket gemensamt. Det är aldrig svårt att hitta samtalsämnen och det märktes inte minst på sorlet under middagen i söndags. Jag åkte dit utan att egentligen känna någon, men jag åkte hem med många nya bekantskaper och kontakter. Jag ska försöka sammanfatta resan i några inlägg lite senare, men just nu är jag för seg för att orka sätta ord på allt. Istället försöker jag göra något konkret som att tömma kappsäcken.

 

 

DSC 225322

 

 

En salig blandning av nyinhandlad halsduk (det var svinkallt och blåsigt i Gbg), kofta, örhängen och skor samt några av prylarna som låg i den fullmatade goodie bagen från söndagens event.

 

 

DSC 3

 


Jag åkte iväg i lördags med en rätt jobbig förkylning som verkligen gjorde sig påmind under flygningarna, men sedan hade jag så fullt program de kommande dagarna att förkylningen fick ta ett steg tillbaka. Men nu verkar den ta chansen att blomma ut igen. Så idag uträttar vi inte mycket här. Skönt att vi har sportlovsledigt hela veckan och kan unna oss en slapp dag i soffan.

 

 

grejer