Lampor till barnrummet

måndag 9 oktober 2017 - 17:54 | 4 Kommentarer

Hej där! Ni får ursäkta den glesa blogguppdateringen för tillfället, men ni har säkert förståelse för att jag inte bänkar mig vid datorn direkt jag kommer hem från jobbet. Jag har ju nämligen börjat mitt nya jobb på LokalTapiola nu - idag var min femte jobbdag. Det är verkligen jättekul och inspirerande med en helt ny bransch och nya kollegor, men det kräver förstås också full koncentration av mig och därför har jag trappat ner lite på bloggandet just nu. Men när jag blir varm i kläderna på jobbet kommer jag också att återgå till min vanliga bloggrytm igen.

 

Ett litet tips på temat inredning vill jag ändå bjuda på idag. Jag vet att ni, precis som jag, gillar lampor och därför tänkte jag tipsa om de här barnrumslamporna som jag hittade på Clas Ohlson. De kan endera hängas på väggen eller ställas i en hylla eller fönster. Perfekt som mysbelysning nu när kvällarna börjar bli mörkare.

 

 

clas ohlson barnlampor

 

Produktbilder från Clas Ohlson

Kommentarer

 • Karin

  09.10.2017 19:33 (10 dagar sen)

  Gulliga men inte "för" söta. Tack för tipset! Vi har ett barnrum att inreda ännu i höst.

  • Anna-Lena Nyfors-Norrgård

   09.10.2017 21:24 (10 dagar sen)

   Roligt att tipset uppskattades :-) Lycka till med barnrumsinredningen!

   • Karin

    10.10.2017 14:58 (10 dagar sen)

    Tack! Tycker det är en svår balans det där att inreda för ett barn men ändå hållbart i längden.

    • Anna-Lena Nyfors-Norrgård

     14.10.2017 14:07 (6 dagar sen)

     Ja, det är det verkligen. Det blir lätt att de "växer ur inredningen", speciellt om man satsar på barntapeter. Vi har försökt hålla basen neutral, alltså väggar och möbler och istället göra rummet "barnsligare" med hjälp av roliga detaljer. Sådana kan man lätt och billigt byta ut vartefter barnet växer.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.