torsdag 6 april 2017 - 15:15

En onsdagkväll

En onsdagkväll:Som började och avslutades på fina Beccis gata.Hennes lya pryds av ljuva gröna ting, precis det som våren hör till.Jag kikade på allt fint som stod framme... och var, runt halsen, klädd i en gammal favorit sak jag fyndat på rea. Färgerna på scarfen har jag fått många vackra komplimanger för, Tack!Vi gjorde middag i ljuvlig form, recept? Javisst det kommer!När kvällen definierades som ännu mera kväll, sattes Kaffekokaren igång. Sörplandes på den varma drycken väntade vi in den riktigt mörka kvällen, onsdagskvällen. Sen körde jag hem.

söndag 13 december 2015 - 10:48

Lucia

Trettonde december idag, luciadagen är här! Halva vägen till julafton har passerat och endast en hel vecka kvar till jullov. lucia 3Foto: Erika Storfors

I fredags var det vår årskurs tur att få ordna lucia. Halv nio på morgonen tågade vi in i jumppa salen nynnande till luciasången med glitter runt midjan och ljus i handen. I stämmor sjöng vi tillkomp av violin och piano, sång efter sång. Det var kul, jättekul!lucia 4Foto: Erika Storfors

Våran fina lucia, Hanna.lucia 2Foto: Erika Storfors

Tillsist tågade vi ut på samma sätt som vi kommit in, nynnande till lucia sången.

I väntan på jul, mysig lucia till er!!

måndag 23 november 2015 - 09:02

Måndag morgon

ee 1Godmorgon!

Första snön kom i lördags och ännu ligger den fint vit på marken. Frysande minus sju grader visade termometern i morse också brrr. Ny vecka och måndag idag. Känner mig lite pirrig i kroppen av bara tanken att det på lördag är lilla jul. Förresten bilden som ni ser ovanför är ett smakprov från gårdagens fotografering. Mer och bättre bilder utlovas under den närmsta veckan. Jag har ett litet samarbete med ett av mina absoluta favorit klädmärken. Det gör mig också pirrig i kroppen av glädje, men som sagt lovar jag berätta mera senare. Eftersom nu ska jag rusa iväg har lite att förbereda inför dagens prov. Ha en riktigt fin start på veckan, kram.

måndag 9 november 2015 - 08:07

Sissi och alla hennes rosetter

Imorse då jag vaknade igår märkte jag att jag fått ett whats up meddelande från Nora. Hon undrade ifall jag redigerat klart bilderna på henne och deras häst. Näe det hade jag inte gjort men lovade att hon skulle få dem några timmar senare. Sagt och gjort, jag startade igång photoshop och satte igång att redigera. Nedanför får ni lite smakprov:
nora 1Eftersom Sissi nu är såld och de letar efter en ny häst ville Nora att vi skulle ta lite porträttbilder tillsammans med hästen. Då den hade på sig alla dess rosetter från olika tävlingar.nora 2nora 3nora 4nora 5nora 6nora 7nora 8nora 9Kram -e

söndag 27 september 2015 - 16:38

Att dansa runt bland löv

IMG 4Heeej, har känt mig som en liten virvell vind på senaste tiden. Lite yr men väldigt effektiv. Förutom att jag skrivit fyra prov har jag hunnit jobba några timmar.

I fredags dansade jag kring löven och igår och idag ska jag dansa mig igenom religions- och historia boken.

Nästa vecka är lite lugnare med endast två prov i skolan och så byter vi period. Riktigt skönt om ni frågar mig. Det blir nya ämnen och nytt schema. Jag älskar mitt nya schema, jag slutar 13.00 två dagar i veckan, tjohoo. Kan inte minnas när jag senast slutat schemalagt så tidigt. Måste ha varit nångång på högstadiet.

IMG 3647Vetni varför jag gillar provveckor lite extra mycket? jo, eftersom det är då kreativiteten sätter igång för mig. När man absolut inte har tid med att påbörja några nya projekt, då vill man göra det extra mycket. Så även den här gången. Jag tänkte berätta åt er lite senare vad jag nu hittat på, men är så pepp på att sätta igång! Eller förresten jag avslöjar redan nu, youtube. Kul va!

IMG 3659Hejdåå, nu ska jag fortsätta virvla runt lite. Vi hörs, kram -e.

 

 

Foto: Amanda Ahlmark (blogg: länk)

måndag 14 september 2015 - 11:48

Godmorgon världen

foxyyy 1Hälsar busfröet foxi

måndag 17 augusti 2015 - 21:43

Atjooo, och sen var julen här

DSC 5850Heej på er! Mår ni bra? Själv mår jag fin fint, tackar som frågar.

Ny vecka igen, det känns nästan som att de börjar gå på rullande band nu. Jag lovar er innan ni hunnit nysa är det redan jul och vi får lyssna på mysig julmusik igen.

Min skoldag kändes inte alls speciellt tung även fast den var lång, från åtta till fyra. Sista timmen hade vi vårat första redaktionsmöte med årsboken. Jag kommer fungera som redaktionschef och fotograf, kul! I slutet av april åker i boken i tryck och då får vi se den färdiga boken. 

DSC 5856Efter skolan mötte jag upp Anna på Sweet vasa. Jag och Anna är de yngsta bloggarna på Sevendays, det är även via bloggarna vi fått kontakt. Vi diskuterade skola, blogg och foto. Sedan sprang klockan iväg och plötsligt gick det några timmar.

Sov gott och dröm sött!

FOTO: Anna Betlehem

lördag 8 augusti 2015 - 15:16

Kräftskiva

kr 1kr 2kr 3Ikväll blir det kräftskiva med hela släkten.

Ha en riktigt underbar dag vänner!

Kram -e

tisdag 21 juli 2015 - 23:51

Selfies i svart och färg

image56Japp, japp har man fått en selfie-stick i gåva då har man lov att bjusa på lite selifies nu som då.

Glad tisdagkväll på er!

måndag 20 juli 2015 - 12:21

Måndag

IMG 0689

Hej på er!

Jag har kommit hem efter en vecka på vift. Härligt har vi haft det,  tre minneskort har blivit fyllda vilket betyder att jag har 40Gb fina stunder att gå igenom. Men det kan jag inte göra nu, för dag är det varmt och jag ska läsa bok. Boken som ståt på mitt nattduksbok sedan januari och endast blivit läst till halva, ajaj. 

Ut med er och njuuut av lite solsken.