Visa alla inlägg skrivna maj 2017

lördag 13 maj 2017 - 16:00

Flower Power

Det är lördag och blå himmel. Det är sol och pytte lite värme!

Våran två veckors långa preppkurs tog slut idag. Intensivt har det varit och nu väntar några veckor intensiva självstudier förräns det är dags att skriva inträdesprovet riktigt på riktigt. I början av juni, efter studenten. Taskigt väder har vi haft. Fnissar ikapp med vädermetrologen på mtv3 när jag tänker på det. Därför gäller det att tjuvstarta med vackert ljuva gröna ting här inne istället. Flower power på bordet!

Ha en ljuvlig lördag!

Kram -e

torsdag 11 maj 2017 - 23:00

Grand opening

Sandviksparken har länge varit ett säkert kort för alla porträtt fotograferingar. Grönska, vatten och vackra Villan som efter många många år fått nytt liv igen. Igår var vi bjudna till nya fina Villa Sandvikens grand opening. En restaurang med både vinkällare en trappa ner och vackra mötesrum en trappa upp. 

Kanske den vackraste av Villas utrymmen ändå är restaurangdelen, tycker jag. Guldiga stolar på smala ben, vita dukar och fönsterplats mot vattnet. Förutom lite vin blev vi bjudna på mjumsigt småplock.... och mjumsig cheescake.Vi smög upp till cabinetterna för för att kika. Varje rum var kläd i egen stil med tillhörande historia. Jag beundrade utsikten.
I fin miljö passade vi även på att fota lite material för #stylebykarisma. More to come, more to come.

Kramis och godnatt

torsdag 4 maj 2017 - 23:00

Maj energi

Hej På Er!

Jag tog en liten andningspaus. Pausade fingrarna från tangentbordet, för att sedan kunna komma tillbaka med ny energi igen. Ny maj energi. Härliga maj, välkommen värme!

Jacka // Busnel 

Brills // Prada

Scarf // By Malene Birger

Byxor // Ralph Laurent

Skor // Tommy Hilfiger