Långfredag

fredag 14 april 2017 - 23:00 | 2 Kommentarer

Ikväll var vi bjudna på middag till familjen Stones, påskledigheten till ära. Skönt fredags avslut på denna arbetsvecka. Vi började med att skåla in kvällen. Lite bubbel och lite skratt, ytterst fin kombination

Iittalas Essence serie <3

Ser ni att jag matchar naglar med skjortan. Jag har haft en liten förälskelse till den här tröjan ända sedan jag börjat jobba på Karisma. Sneglat och smekt den så ofta jag fått chans. Igår slog jag till, och förälskelsen blev äkta kärlek. Ojj som jag gillar denna blus! Min romans kommer från By Malene Birger.

Självklart var Milla Lilla också bjuden på middag hon också. Familjens stora-lilla bebis och denna vår har hon varit min ultimata plugg kompis.
Terassen klädd i vackert gult och i bakgrunden ryker grillen. Det är verkligen extra gott att kunna smaka på maten direkt från grillen för första gången efter en lång vinter. Det är så arma gott. Idag serverade grillen kyckling och ribs.Traditioner är något jag gillar och värnar om lite extra. Imorgon blir det traditionell påsk-middag hos fina mummi och moffa direkt efter jag slutat jobba. Det ser jag framemot.

Har ni några egna traditoner under påsken ni gillar? Chokladäggs jakt kanske.
Till efterrätt njöt vi av en choklad dröm från Aroma. Mjumsigt!

Kategorier:

Mat & Godsaker

2

Kommentarer

 • Julia Holmqvist

  15.04.2017 07:54 (2 månader sen)

  Underbar tröja, den kalla färgen passar såå bra med ditt blonda svall!

  • Ella Grangärd

   16.04.2017 09:52 (2 månader sen)

   Tack snälla!! <3 Hoppas du haft fina påskdagar!! Kram -e


Skriv kommentar