onsdag 7 juni 2017 - 13:00

Dagens office

Låt mig välkomna er till dagens kontor. Solen levererar med så pass varma strålar så inomhus vill ingen sitta, underbart och lyxigt. Lyxigt deluxe! I sommar ska jag försöka hitta så många trevliga "ute kontors miljöer" jag bara kan. Har ni några tips får ni gärna dela med er. Mitt tips: sandö.Jag växlar att kika på skärmen och stranden. Och så ringer jag fina mummi och gratulerar henne på födelsedagen.

Ha en fin dag!

Kram -e

måndag 10 april 2017 - 23:00

Kaffe-skååål

Det finns många bra och dåliga sätt att starta en ny dag och vecka. Absolut bästa är bland vänner redan innan klockan slagit åtta. Det kändes som en bra idé för denna måndag. Sagt och gjort, frukostklubben bestämde möte.Så vid åtta imorse möttes vi hemma hos Julia och Nisse tilsammans med Beccis.

Vi pysslade i köket en stund, skärde fruk och kokade kaffe. Värmde brödet i ugnnen och tvättade vindruvorna under vatten. Tills vi dukade upp kring bordet.Så hade vi en liten fyrbent som var lite snål. Nog är det rackarns tråkigt när man är så liten och inte får sitta vid det stora bordet och ätaSå snål, så snål, så snål... men om matte inget ser eller vet så fick man lov tjuvsmaka lite. Men bara lite Julia, I promise ;)Så en kaffe skål för nya veckan.Snicke snack och skratt tills morgon blev förmiddag.

Hoppas ni haft en ljuvlig måndag!

Kram -e

lördag 25 mars 2017 - 19:00

Premiär

Är det inte härligt, att sitta på uteservering för första gången, dricka lite kaffe och inte frysa.

Foto: Karin Oksanen

Smet iväg för en kaffe från jobbet idag och slog mig ner på fazers uteservering. Eftersom solen så fint tittade fram var jag långt ifrån ensam ute på stan idag. Det blev uteserverings-premiär, ljuvligt!Jobb kanske ni frågar? Jag har hållit det lite hemligt för er, men jag har fått ett nytt jobb. En ljuvlig plats var jag kommer spendera dagar nu i vår. Trivs och njuter så rackarns av det! Ett ställe ni hört mycket om här på bloggen, nämligen klädaffären Karisma. Kom gärna förbi på hovrättsesplanaden för att säga hej och inspireras. Den här våren och sommaren är så vacker i klädernas väg. Alla pasteller, fina sköna material + design. 

Ha en ljuvlig lördagkväll!

Kram -e

fredag 24 mars 2017 - 21:00

Jihaaa

Hörni, nu sjunger jag hipp hipp hurraaa, skrivningarna över jihaaa! 

söndag 19 mars 2017 - 10:30

Hemma på våran gata i stan...

Mooorning Söndag!

Hemma på våran gata i stan har vi vaknat redan vid sju snåret idag. Jag har delat min 90 säng med två små vovvar den här helgen och speciellt en av dem är väldigt morgon pigg av sig. Ingen snooze knapp har hon installerad heller, så när Foxy bestämmer sig för att börja dagen så då börjar den. Upp och hoppa. Så vi steg upp. Jag satte kaffet och koka, hundarna i koppel och vi vandrade ut i skogen. Underbart att mornarna är ljusa nu förtiden.  

I takt med att hundarna åt sin frulle städade jag undan från gårdagens mys-kväll. Middag, ljus och lite bubbel tillsammans med en fin vän. Vilken lördags kombination.

Fick så ljuvliga tulpaner av Heidi igår. Visst är de vackra, ett vårtecken deluxe!

Ha en ljuvlig söndag!

lördag 18 mars 2017 - 12:30

Klara, färdiga, GÅ

Tjenixxen på er!

Oj hörni, tycker det är så arma tråkigt att inte finna den extra tiden att få sitta och skriva och pyssla för er. Har så mycket fint och trevligt att berätta och speciellt nu till våren när all inspiration börjar vakna till liv efter vinterdvalan. För visst är det härligt med vårens första strålar. Dem som bländar lätt i ögonen och får alla på fint gott humör. Strålarna som får en att vilja byta ut hela garderoben mot pasteller samt viljan att ivrigt få väcka balkong säsongen till liv. Men så inser man att de första solstrålarna inte är så varma som man trott och blir lite snuvig om näsan. Gissa vem som återigen trodde man kunde tjuvstarta lite för tidigt med vårjackan ;)På måndag kör vi igång med sista veckan av studentskrivningarna. Attans som vi ska skåla när det är över. Av lyckans lättnas pusta ut och stänga "läs-läs-läs"-kapitel av gymnasiet. 

Klara...Färdiga...GÅ..! 

Nu kör vi slutspurt mot mål!

Massor av kramar

-e

onsdag 8 mars 2017 - 23:33

På hemmaplan

Jag har lämnat storstan för ett tag och är tillbaka i Wasa.

Resan gick bra, trots nästan en hel timmes försening. Men det hade jag lite förväntat mig med tanke på snöyran som virvlar runt i vårt land. Inte riktigt än är det vår, inte riktigt än. Därför går jag klädd i storhalsduken från Balmuir.

Imorgon ska jag berätta om mitt besök till Polhem PR, men först ska jag sova lite. 

Godnatt fina ni!

Kram -e

måndag 6 mars 2017 - 23:00

Welcome nya veckan

En ny vecka i storstan har rullat igång. Några dagar till spenderar jag här förrän mitt tåg mot Wasa rullar iväg norrut. På onsdag ses vi. Sista preppen för nästa veckas skrivningar är i full show och på lördag väntar tur med retur till umeå.

Dagens goa eftermiddags lunch tillsammans med Salla. Denna bag och detta besök ska jag berätta om lite senare. Gjorde en pausfågel i läsandet och hälsade på inne på PR byrån Polhem PR Finland. Så mycket fint och så mycket vackert hade det på sitt showroom. 

Gonatt!

Kram -e

söndag 5 mars 2017 - 13:40

Solstrålar

Efter flera regn slaskiga dagar bjuder hufvudstan på en solig dag. Vilket är alldeles ljuvligt och underbart! Solstrålar i ögonvrån och la la lands soundtrack i öronen är receptet för mitt smile idag.

Önskar er en toppen söndag!

Kram -e

torsdag 2 mars 2017 - 11:00

Nybryggt kaffe, mjums!

God förmiddag vänner!

Inget säger godmorgon så bra som en kopp nybryggt kaffe. Ett nytt mysigt café har öppnat i munksnäs. Med 3 minuters gångavstånd från våran ytterdörr, passligt brevid spårvagnshållplatsen. Jag beställde en stor kopp för att ladda upp för dagen. Smakade ljuvligt och personalen var jätte härlig, möttes av ett så glatt ansikte som önskade mig en trevlig fortsättning på dagen så smileade hela vägen in mot centrum. 

Min väg styrde mot universitets biblioteket

Här ska jag sitta (och stå, hurra för sänk+höjbara bord) några timmar framåt. Hoppas ni får en fin fin torsdag, vänner!

Kramisar -e