Wednesday

onsdag 19 april 2017 - 21:45 | 0 Kommentarer

Tjenixxen, hoppas ni haft en fin onsdag!

Ikväll lovade jag mig själv en sak, ska gå extra tidigt och sova ikväll! Har fått alldeles för lite sömn timmar de senaste nätterna. Att det kan vara så arma roligt att fastna i någon serie precis efter läggdags men det är inte alls lika kul att behöva gäspa sig igenom en dag. 

Hoppas veckan efter påskledigheten börjat fint för er. Skönt med en riktigt lugn helg då den här veckan är och blir rätt så intensiv. Studsade mellan två jobb igår, idag har det varit intensiv plugg dag. Imorgon blir det lång kväll på jobbet, förberedelser för fredagens modevisning.

Men trots att det varit mest plugg på schemat har jag haft tre små guldkanter på denna dag.

Den första var att få möta saknade Pinja,som njutit av storstadslivet i New York den senaste veckan, för enn frulle på fazer.Fazer har fint erbjudande på latte varje morgon, 2€ kostar det för att få en mjuk och god start på dagen. Tack fina Pinja för idag! 

Min andra guldkant var att få ett mess av Julia, "vill du komma på en kopp kaffe?"

Dagens tredje guldkant var att vara bjuden på blogg-event till next beatuy. Men om själva eventet ska ni få höra mer lite senare. För nu ska jag hålla vad jag lovat och lägga huvudet på kudden.

Massor av kramar

-e

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar