VEGANSK POTATISSALLAD

lördag 15 juli 2017 - 09:54 | 0 Kommentarer

IMG 0403

Lördagen till ära har jag svängt ihop en somrig, vegansk potatissallad. Jag ska nämligen trotsa förkylningen och dra iväg på fest ikväll och det här är alltså mitt matbidrag.

Du behöver:

nypotatis, oliver, soltorkade tomater, kapris, rädisa, färsk dill, gräslök, vårlök, ruccola, olivolja, salt o peppar och andra kryddor du själv gillar.

Kokade nypotatisen i lite på 20 minuter och lät de stå i vattnet i nästan 10 minuter efteråt. Då potatisen ska ätas kall ska den absolut inte ha tuggmotstånd enligt mig. Under tiden potatisen kokade hackade och skar jag det som skulle skäras och när potatisen var kall blandade jag ihop allt i en stor skål med olivolja och kryddor.

IMG 0401

Dippsås gjord på oatfraiche, gräslök, torkad och färsk dill, örtsalt, peppar, vitpeppar, spirulina. Passar att ätas med potatisen eller som dipp till grillat.

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.