Hop-on / Hop off semester.

måndag 3 juli 2017 - 00:01 | 1 Kommentarer

Hela denhär sommaren känns som en enda hop-on / hop -off semester. Jag är som sagt "mellan 2 jobb" som man så fint uttrycker det i Sverige. 2 Juni jobbade jag mitt sista skift på Köttdisken i Malax, ingen dramatik alls med mitt beslut där inte.

Malax jobbet har varit ett riktigt bra jobb: fina kollegor, förstaklassiga produkter och råvaror, gedigen affärside och en snygg butik. En riktigt bra vändning från jobbet jag hade innan som jag inte alls trivdes med.


Men, i höst väntar nytt arbete med ny, inspirerande arbetsmiljö i form av ett nytt intressant projekt i Centrum av Vasa.

Men tillbaka till semester. Jag har min egna firma, min "hobbyverksamhet" som jag brukar kalla det. Så en och annan jobbkeikka har jag i sommar via firman. Annars allt utöver ser jag som en semester, om än det blir lite upphackat. Nån vecka pappaledigt har jag också plockat in under sommarmånaderna.

Och hör och häpna, denna vecka är vi faktist turister i vårt egna land! Vi startade tidigt imorse från Kuni, styrde kosan söderut och körde på i 5-6 h, tills vi hamnade i... Pargas!

Vi är hus och hönsvakter här för en vecka framöver. Utöver det har vi tänkt utforska Åbolands skärgård men i övrigt bara ta dagen som den kommer. Lite skärgård, lite shopping och en del umgänge.

Första Pargaskvällen avklarad och dags att släcka lamporna, god natt.

//Jens

1

Kommentarer

  • Ulf Lassander

    03.07.2017 06:45 (3 månader sen)

    Jasså det var du som hamnade på hönsfarmen i Pargas :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.