Så var dom 3.

onsdag 15 februari 2017 - 21:42 | 3 Kommentarer

Hej på er! 

Ni vet julafton, den som man går och väntar på i flera månader och sista tiden t.o.m har man en kalender för att hålla koll på hur länge det är kvar. Till sist kommer julafton, dagen som från morgon till kväll är något helt unikt. Sen kommer julaftons sista timmar och sen är det över. Vi va just med om julafton, fast inte alls egentligen. Något mycket bättre. Något vi väntat på i 8-9 månader, något som från och med nu för oss är helt unikt varje dag från morgon till kväll, något så fint som vårt tredje barn. 

Hand

Fatta, så små är babyfingrar <3

 

Jaa, när man sitter där i förlossningssalen som pappa kanske man kan känna en viss tillstymmelse av frustration. Ja menar, man är ju inte precis i fokus och kan inte hjälpa till med så mycket. Mest sitter man ju bara där. Men, det är väl precis så det ska vara också, så har ju moder natur bestämt. Och bara det att man är där, har jag nu 3 ggr fått uppleva och förstått hur viktigt det är. 

 

Jens 2Sagt ur min mun: "Det är så verkligt och naturligt att det blir helt overkligt". 

 

Någon förlossningsberättelse blir det då inte, bara en liten hälsing till er läsare där ut att vi blivit en till i huset, att alla mår bra och att vi tycker vårt lilla tillskott är det finaste som finns. 

Ja men tillbaka till förlossningsalen. Jag tror min fru möjligtvis är världsmästare på att föda barn. Inte kanske jag kan säga att det ser lätt ut, men bra har det gått. Alla 3 gånger. Och så kan jag inte sluta fascineras över barnmorskornas roll och yrke. Det måste väl vara bland det häftigaste som finns att få vara med och ta de nya små liven till världen? Tänk att jobba med det, att vara "den" som hjälper de små liven till den värld dom sen skall få leva i... Amazing.

 

Fotter

*Babyfötter *

 

Jag menar, att jag gör en  fin smörgåstårta på jobbet är rätt chillax om man sätter det i proportion till att vara hen som tar ditt barn till världen? All respekt i världen åt barnmorskor. 

 

Vandag

Medan storebror var på förskolan passade jag och Mette på och hänga på BB och tillsammans med Sofia och Noomi fira lite alla hjärtansdag. 

 

// "3 barns far under trettio" Jens. 

 

 

 

 

3

Kommentarer

 • Michaela Finne

  16.02.2017 14:56 (7 månader sen)

  ❤ ❤ ❤


 • Malin s

  16.02.2017 20:15 (7 månader sen)

  Grattis! :)

  • Jens Lindstedt

   16.02.2017 21:36 (7 månader sen)

   Tack!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.