lördag 15 juli 2017 - 13:18

REATIPS & MYCKET JOBB

Halloj! Hur mår folket idag? Jag mår fint. Hade jobb igår som vanligt på restaurangen och sen igår kväll hade vi lite vänner över och spelade lite spel och gick ut på promenad. Så mysigt! Idag blir det jobb (igen) och det lär nog inte bli mindre nu när Jeppis dagarna snart är här! Är lite nervös över det. Kommer bli massa jobb och mycket folk.. meeen som tur är det bara EN GÅNG om året, hehe! 

 

hunky1

En av mina favorit designers är svenska Hunkydory och annars har jag inte råd att köpa märkes kläder så ofta men då de är på REA så är det nog svårt att låta bli. Denna vardags hippie tunika hittades på Blossom och var nu endast 45€ ! 

 

hunky

hunky3

hunky2

Blir snygg med ett bar boots och en hatt till för att få till den äkta hippe/festival känslan! 

 

Trevlig dag alla! <3

 

siggnatur101

tisdag 11 juli 2017 - 11:26

STRENGBERGS

Halooj! Måste säga tack för att så många kikade in mitt senaste inlägg.. det är kul att så många gillade mina bilder! Är inte så van med så mycket trafik här på bloggen hehe (tack!). Jag har nog inte smältat det hela ännu, haha! Ifall ni mot förmodan missat det hela så var jag på Norvalla sommarfest och såg Darin! (kom till inlägget) Lever nog länge på den konserten! 

 MG 4253

 

Men nu ska jag visa er en look som jag tog några dagar före med Sara. En ny sommar favorit:

Oversized jeans jacka med en blommig kjol! 

 

MG 4168MG 4163MG 4202MG 4210x2MG 4217MG 197MG 4233MG 4236MG 4240MG 4253x2MG 4323MG 4265MG 4266MG 4269x2

 

 

 # WHAT I WORE

EARRINGS H&M

TSHIRT H&M

GLASSES Zara

DENIM JACKET Loppis

SKIRT H&M

SHOES H&M

WATCH Daniel Wellington

RING Kalevala

 

MG 4281bwMG 4307

MG 4321MG 4325MG 4313

 FOTOGRAF: SARA NGUYEN

 

Gillade ni looken? Och min nya header som fick pryda framsidan! 

siggnatur100

 

 

lördag 8 juli 2017 - 11:58

DARIN @ NORVALLA

2017 07 07 13.28.17

 

Hej vänner! Ni har inte hört så mycket av mig den senaste tiden men haft lite fullt upp med jobb och fredagen den 7e juli fick jag se DARIN på Norvalla! Hade köpt biljetter dagen de släpptes faktiskt, haha! Ni kanske kan misstänka att jag har varit darinfan sen starten! Så då var jag inte sen att köpa biljett med tanke på att det var ända spelningen i Finland och inte flera h bort, utan på Norvalla! Trog med mig Jonathan och strosade runt på dagen och kollade på KAJ (som var riktigt roliga) och Josefin Siren tills det var dags för darren! Det var stekhett och vädret var underbart och det var fullt med folk och underbar stämning önskar jag kunde ta mig till baka.. 

 

DSC 0115bw

 

2017 07 07 18.13.44

norv

Där 18 tiden då bandet riggat upp allt och soundscheckat så var det DAGS! Darin entrade scen! Vi stod längst fram (ofc) och jag har nog inga ord faktiskt det var så bra, och att höra ens idol live är nog en sådan härlig känsla kan jag tala om för er! Det är som en eufori på något sätt! Man är som i en bubbla hela konserten. Han spelade låtar mest från hans två senaste svenska album men också några gamla godingar! Jag vet inte vad jag annat skall säga än att det var nog bästa dagen på lääänge! Fotade en drööös med bilder, blev kanske 300st så fick välja ut några men det var ganska svårt då det fanns så många bra! 

 

Måste varna för bildbomb! Vill ni ha bilder så fråga före och kom ihåg att tagga mig! 

 

darin31

darin2

darin3

darin4

darin

darin5

darin6

darin7

darin8

darin9

darin10

darin11

darin12

darin13

darin14

darin16

darin15

darin17

darin18

darin19

darin20

darin21

darin22

darin23

darin24

darin25

darin26

darin27

darin28

darin29

darin30

TACK! <3 

 

siggnatur99

 

lördag 1 juli 2017 - 10:14

15 Saker ni inte visste om mig.

Hej!! hur måår ni idag!? Idag så ska jag försöka dela med mig lite mera av mig själv än vanligt - saker som ni inte visste om mig, eller vem vet kanske vissa vet redan? Det är svårt som bloggare att visa vem man egentligen är bakom alla bilder och kläder. Men för att få lite mera inblick i mitt liv så skall jag försöka dela med mig av 15 saker om mig. Here we go! 

 

Hello!! How are you doing today !? Today, I'll try to share with myself a little more than usual - things you did not know about me, or who knows maybe somebody already know? It's hard for bloggers to show who one really is behind all the pictures and clothes. But to get a little more insight into my life, I'll try to share 15 things about me. Here we go!

 

15SAKER

 

 

 

Foto 19 06 2017 18 16 28

 

1. Enda sen jag var liten klädde jag alltid upp mig med allt jag hittade i garderoben och sa till mamma och pappa: "jag tycker om att vara fin!" och sen det har mode och kläder varit något jag tycker om att experimentera med. 

Ever since I was little I always dressed up with everything I found in the closet and told Mom and Dad, "I like being nice!" And since then fashion and clothes have been something I like to experiment with and love.

 

2. Då jag var tre år blev jag adopterad till finland från Ryssland. Tror inte så många vet detta men jag har ryskt blod. Skulle vara så kul att en vacker dag åka tillbaka på resa dit! 

When I was three years old, I was adopted to Finland from Russia. Do not think so many people know this but I have Russian blood. Would be so nice to one day go back there!

 

IMG 5708

 

3. TATIANA är mitt andra namn och där också mitt ryska namn. 

TATIANA is my second name and there is also my Russian name.

 

4. Jag har kunnat prata ryska, då jag var 3 år men synd nog så glömde jag bort allt! 

I was able to speak Russian when I was 3 years old but I forgot everything!

 

5. Jag lärde mig svenska på en månad! Det är ganska imponerande om jag får säga det själv! 

I learned to speak Swedish in a month! It's quite impressive if I may say it myself! 

 

 

poaroidjsfn

 

6. Då jag var liten var min favoritmat ärtsoppa! haha och alla hatade det förutom jag som tyckte det var gott! Konstigt barn jag var.. 

 When I was little my favorite food was pea soup! Haha and everyone hated it except me who thought it was good! Strange child ..

 

7. Jag har en lillasyster (inte biologiskt) som studerar i Åbo. Matilda <3 Det är 6 års ålderskillnad mellan oss. 

I have a little sister (not biological) studying in Turku. Matilda <3 There is a 6 year old age difference between us.

 

8. Jag måste få minst 8 h sömn per natt för att orka ordentligt! 

I have to get at least 8 hours of sleep per night!

 

Jsfnbeige2

 

9. Jag gråter lätt, speciellt om det är en mycket tragisk film på tv.

I cry easily, especially if it's a very tragic movie on television.

 

10. Mitt favorit ämne i skolan var konst, och det jag gillade minst var historia.

My favorite subject in school was art, and I hated history.

 

 11. Gillar att baka hällre än att laga mat.

I Like baking more than cooking! Especially baking pies!

 

2017 06 29 16.54.22

 

 

 

12. Jag är ibland lite av en städ pedant, haha.Tycker om att ha alla ytor rena helatiden. Tror min sambo ibland kan tycka jag är lite weird, haha! 

I'm sometimes a bit of a cleaning pedant. Haha must have clean benches in my home al the time. Believe my boyfriend sometimes may think i'm disturbed, haha.

 

13. Ibland byter jag outfit flera gånger innan jag är nöjd och kan gå ut. 

Sometimes I change my outfit several times before I'm happy and can go out.

 

14. Jag är smått höjd rädd. Ska man åka frittfall på tivoli så hoppar jag gärna över det. Bärgochdalbanor är mycket roligare! 

I'm a little bit scared of hights. If we go to the tivoli, I don't like "free fall"(?) Rollercoasters are much more fun!

 

15. Jag har bott på 11 ställen i mitt liv. Då räknar också små perioder på 2 månader med. 

I have lived in 11 places in my life. Also, small periods of 2 months are included. 

 

 

Kisses and hugs,

siggnatur98

 

 

 

 

onsdag 28 juni 2017 - 12:36

NEW IN

Hej världen! Vaknade imorse av en massa vägmaskiner som härjade och på så jag inte kunde sova så jag var tvungen att stiga upp, men bra det så hann jag njuta lite av frullen och sammisen! Börjar lite senare idag så skall gå ut och njuta av solen som faktiskt skiner idag! 

 

zara

zara2

zara3

New in from Zara

 

På bilderna ser ni mina senaste inköp. Blev lite grejer från Zara! Beige väska i läder. Tygskor, korsettbelte, och retrobrills.. ska bli kul och se hur jag kommer att styla detta, kanske ni får se det i nästa look till och med! Ha det fint! 

 

siggnatur97

söndag 25 juni 2017 - 13:17

SUNDAYS BE LIKE

MORNING2

MORNING3

 

sundaysbelike

 

MORNING5

Sundays be like this.. lay'n in bed all day eating donuts! ..Eller så inte, skall nog göra något annat också. Men hade iaf en skön ledig morgon. Sista lediga dagen innan jobbveckan börjar. Ni vet hur det känns, det är skönt med ledigt men man har en ängslig känsla i kroppen då man vet att man skall till jobbet nästa dag. Nä det är bara att ta vara på dagen (fast regnet faller ner där ute) hittade en en ny serie jag tänkte börja se, #GIRLBOSS på Netflix, så får se om det blir någon hit. Någon som har sett den serien? är den sevärd? 

 

Ha en skön lazy söndag alla! 

siggnatur96

fredag 23 juni 2017 - 15:21

ENDA GÅNGEN JAG DRICKER ROSÉ

DSC 0199

rode2

ENDA gången jag dricker rosé vin är typ på midsommaren. Det är somrigt och gott just då, och bara då. Ett tips på bra rosé som inte är så dyrt är Beringer California Zinfandel Rosé! Vet inte om ni håller med mig men jag tycker den är super goo! Kanske lite sent att tipsa om det nu men jaah, iaf om ni nästa gång går till vinhyllan och inte har en aning om vad ni ska köpa så kan ni ha detta inlägg bakom örat. 

 

rose

 

Denna Rosé kännetecknas av mogna röda frukter som hallon, körsbär och jordgubbar. Den passar perfekt med kryddiga rätter och desserter. MUMS med andra ord!

 

Skåål på er alla och ha en underbar kväll! Nu drar vi snart iväg till Villan! Jippii

 

siggnatur95

torsdag 22 juni 2017 - 14:15

MIDSOMMARLISTAN & NY LOOK!

MG 3952

Hellou! Hoppas ni mår bra alla! Nu då midsommarvecka så är det väl inte mera passande med en ny outfit eller hur? och med lite blommor och fina vyer! Gick till Aspegrens Trädgård där det brukar finnas fina blommor och planteringar. Värt ett besök då man är i jeppis. Men mera mot sen sommaren dock då mera blommor har blommat ut. Hur som haver, jag och Sara gick dit och knäppte lite bilder före vi fick på fiika för några dagar sedan. Visst blev det fint med alla blommor!? Iaf jag ÄLSKAR bilderna! 

 

MG 3965

aspegrensaspegrens2 

Tänkte nu också svara på midsommarlistan! Den kommer här! 

 


Det här är planerna för midsommar:

På fredagen tänker jag/vi åka till en villa i Monå på dagen och senare på kvällen till en annan i larsmo. 

Det blir mat och grillat och skratt, hoppas solen vill vara med oss! Jag hade även turen att jobba på en arbetsplats då jag får vara ledig hela helgen så kommer njuta till max!


Det bästa med midsommaren är:

Att träffa alla människor, äta gott och bara njuta!


Det sämsta med midsommaren är:

Att man "måste" ha några planer. Oftast brukar det alltid fixa sig i sista stund men sämsta är nog att det är något som man måste fixa/ha någonstans att vara. 

 

MG 3985


En tradition jag inte bryter:

Alla släktmiddagar, jul,påsk, mor & farsdag osv. Family first! 


Ett måste på midsommarbordet:

Finns mycket gott jag vill ha men helst grillat, FISK (kallrökt lax) och massa jordgubbar till efterrätt! 

 MG 4020

aspegrensblomor

MG 4043

MG 4048 


Tre tips för en lyckad kväll:

1. Ha inte så mycket förväntningar inför kvällen, det är oftast då man blir missnöjd. 2. Njut av kvällen. Drick med måtta. 3. Hitta på något spel som ni alla kan spela tillsammans. 


Jag firar/firar inte midsommar för att:

Jag firar främst för att sommaren är här och för det är då de flesta är hemma och kan umgås!

 

MG 194

MG 4074aspegrens4

MG 195

MG 4058

aspegrens5

MG 4083

FOTOGRAF: SARA NGUYEN

 

#what i wore

Sunnies - Monki

Earrings - H&M

Bag - Gina Tricot

Klänning - Lindex

Boots - H&M

Belt - H&M 

 

För er som är sugna på vita den vita sommar klänningen jag har på mig så finns den på rea hos Lindex! Bästa sommar fyndet i sommar! Med detta önskar jag er en SKÖN MIDSOMAMMAR !

 

siggnatur94

 

tisdag 20 juni 2017 - 12:58

SOMMAREN HITTILLS!

Sommaren hittills har varit mest jobb men har också försökt njuta av mina lediga dagar. Börjar så småningom acklimatisera mig med att vara jeppisbo! man ser staden på helt annat sätt nu då man bor här, och nu på sommaren finns det så mycket fina ställen man kan besöka! HÄR är lite bilder från telefon, bästa med sommar är väl no alla fina blommor!? hihi 

 

2017 06 06 19.53.06

Fint vid Gamla Hamn.

 

SOMAMRJEPPIS

Festfin då jag skulle till Kusins studentfest!

 

SOMAMRBLOMMOR

2017 06 16 10.24.24 1

SOMMARBLOMMOR3

Blommor,blommor,blommor...

 

SOMMAREFTERRATT

Efterrättsdag å jobbet!

 

SOMMARESPEGRENS

2017 06 19 18.44.47

Så vackert vid Aspegrens trädgård!

 

2017 06 19 20.37.03 2

2017 06 12 14.23.28

Glass alá Josse! 

 

DSC 351

I början av sommaren umgicks jag mycket med denna söta Iris! 

 

DSC 353

DSC 352

skutnas14

skutnas15

skutnas16

En del fikande har det blivit och så har vi också hunnit med firande av min sambo fyllde år i slutet av maj! 

 

Lightnio

SOMMARANG

2017 06 09 13.30.55

Kärleksplåtbröd! 

 

SUMMER31

En fototur till Fäboda, var lite blåsigt då vi var där men fint var det.

 

Hoppas ni alla haft en skön sommar hittills! 

 

siggnatur93

torsdag 15 juni 2017 - 21:20

PINK & METALLIC

tjaao..Hur mår ni? Visst är det skönt då sommarvärmen är här! Önskar bara man skulle kunna hinna sola lite så man skulle få lite solbränna, men har inte haft tid, tillsvidare får ni en flekfis till Josefin, haha. Jeanskjol och ljusrosa blus med metallfärgade loafers - så lyder dagens outfit. Gillar knytfunktionen på skjortan, det gör skortan lite roligare. 

 

Collage FotorpinkCollage Fotorpink5cPinkfemton

cMetallicshoesCollage Fotorpink8cPinkfjortonCollage Fotorpink4


cPinksexton

cPinksjuCollage Fotorpinktva

#  W H A T   I   W O R E

Earrings/KappAhl

Bag/Gina Tricot

Blouse/Lindex

Skirt/H&M

Loafers/H&M


cPinktalvCollage Fotorpink7bestlooks

 

 

SHOP THE LOOK:

 

 

Fotograf: Matilda Wikblom

 

 Kram,

siggnatur91