20 FRÅGOR & SVAR OM MIG SJÄLV

söndag 9 augusti 2015 - 10:14 | 5 Kommentarer

DSC 74

 

Hej kära läsare! Tänkte idag eftersom jag är realtivt ny i bloggvärlden och kör mest mitt race med bara inlägg om kläder och så, så tänkte jag ni skall få veta lite mera om mig genom lite frågor som jag har försökt besvara. Så här kommer de helt enkelt:

 

1 - Vilken film såg du senast? Ja vilken var det, har sett mest serier på sistone men tror det var Careful What You Wish For med Nick Jonas. Helt ok film med en oväntadtvist.

 

2 - Vilken serie såg du senast? Det var nog Pretty Little Liars faktiskt, började se den för att få veta vem "A" är och nu efter 6:e säsongen vet man fortfarande inte vem "A" är så måste nog fortsätta se tills man kanske får veta vem det är!

 

3 - Är du besatt av någonting? Hmm.. det skulle väl nog vara kläder isåfall, haha. Snurrar alltid i huvudet vad man kan ha på sig, vad man skall ha på sig och vad som finns. That's me I guess.

 

4 - Vilken färg är dominerande i din garderob? Ojdå svårt eftersom det finns av alla färger i mitt klädskåp men förståss har jag mycket neutrala färger som svartvitt, blå och beige.

 

5 - När vaknade du i dag? Hade väckarklockan på 09.00, börjar jobbet visserligen kl.16 idag men är skönt att komma i gång och inte sova bort dagen.

 

6 - Vilken är din favorithögtid? Måste jag välja så väljer jag Julen, då man får samlas med alla som man inte hinner eller kan se så mycket annars. Man får en chans att pigga upp vintermörkret med alla tända ljus, och god mat speciellt lutfisken som är bästa med julen, haha (jag är en av de få i släkten som gillar lutfist, men betyder bara mera till mig!)

 

7 - Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Typ Barcelona eller Italen, bara för att vi inte riktigt har fått en riktig sommar igår så det skulle vara trevligt med lite sol & bad!

 

8 - Hur vill du tillbringa din pension? På vintrarna skulle jag bo i södern i en mysig villa och på sommaren i österbotten med släkt och vänner!

 

9 - Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? KAFFE för det första och helst mörkrost :) sedan filmjölk då jag är i sverige åtminstone förstår inte varför det inte säljer filmjölk här i Finland så gott! Sedan ost, kinka, och chilisås!

 

10 - Vem är din favoritkändis? Är ju gamalt Darin fan, så måste säga han förutom att han är otroligt talangfull så har han fötterna på jorden, sympatisk och snäll person som bryr sig om sina fans. Tänker man lite större kändis så väljer jag Johnny Depp, han behöver nog destuvidare ingen förklaring! 

 

DSC 75

 

11 - Vilka yrken har du provat på? Hotellstäderska, cafèbiträde, mack/kiosk försäljare, kontors assistent, klädförsäljare, Mönsterkonstruktör, sömerska och marknadsföring. 

 

12 - Vilket stjärntecken är du född i? Stenbocken.

 

13 - Vilket är ditt favoritgodis? Amerikanska pastiller och franska pastiller. Helst choklad skall det vara!

 

14 - Vilken är din favoritaffär? Ja den kan variera mycket på vilken period man är i och vad man känner för eftersom jag gärna testar det ena och det andra men just nu skulle jag säga & other stories, COS och Beyond Retro!

 

15 - Hur många gånger har du flyttat? Om man räcknar under hela mitt liv hittils så blir det 7 ggr.

 

16 - Är du morgon- eller kvällsmänniska? Jag är nog en nattuggla!

 

DSC 1054Bilder tagna av Saara Oinonen

 

17 - Är du blyg? Förr, då jag var yngra var jag rätt blyg, men nu på senare dar så är jag mera oblyg och vågar ta för mig. Sen såklart beror det på människor man umgås med och vilka situationer man är i och så men jag är nog mera tillbakadragen i vissa lägen än blyg.

 

18 - Vad heter du i andranamn? Tatiana (som du kan se i bloggnamnet) Maria. 

 

19 - Vill du gifta dig? Ja, vem drömmer inte om att få vara princessa för en dag? Funderar nog ibland hur ens brudklänning skulle se ut osv. men inte har jag brottom, händer det så händer det sen i framtiden.

 

20 - Har du, eller har haft, något smeknamn? Jag kommer ihåg min barndomsvän började kalla mig Josse då jag var liten och sen det är det många som brukar kalla mig för Josse men sen har jag också fått höra namn som Jossan, Jossi, och Jussu.

 

Hoppas ni är nöjda med svaren och var det någon fråga som inte kom upp som ni undrat om mig eller tänkt på men inte vågat fråga så fråga på bara! Försöker svara på allt. 

 

Ha det fint <3 Josefin

 

 

Kommentarer

 • Daniela

  09.08.2015 13:02 (2 år sen)

  Jag tycker pretty little liars börjar bli så irriterande och uttrdraget, men kan ändå inte sluta kolla.. Måste ju få veta hur allt slutar!

  • Josefin Thors

   09.08.2015 13:25 (2 år sen)

   JAA, ELLER HUR!? Men tror man nog ska få veta med A är snart.. :D


 • Emelie

  09.08.2015 13:03 (2 år sen)

  Så kul med dessa frågor :D

  • Josefin Thors

   09.08.2015 13:29 (2 år sen)

   Tack! :) hehe hoppas du blev lite "klokare" haha


 • bella

  09.08.2015 17:55 (2 år sen)

  Filmjölk säljs nog i Finland, haha! T.o.m i lilla Jakobstad! :) Det är såå himla gott, måste alltid finnas i mitt kylskåp! Finns på supermarket i jakobstad o strandis i larsmo (norrmejerier). Så nu vet du det, haha! :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.