7 ÅRSDAG, WAPPEN &1 MAJ !

tisdag 2 maj 2017 - 11:33 | 4 Kommentarer

Hej fina människor! Tänkte just att det kändes så länge sedan sen jag bloggade att nu måste jag nog skriva nått. Men så sen kollade jag att det var fredag sist som jag lade upp et inlägg. Kändes bara som evighet sen! I år blev det inget traditionellt wappenfirande för vi var nämligen till jakobstad och kollade på lägenheter. Vi såg på sammanlagt nio stycken! Så vi var lite upptagna med att kolla på dom.

 blogg3husblogg4coffeeblogg5freindsblogg6equatorn

 

Ibörjan av vår lägenhetsjakt såg vi en rikigt fin en som båda bara blev förälskade i så det var svårt att inte jämföra den med alla andra vi såg. Vi hade spritt ut visningarna så vi såg flera stycken under helgen så vi tog några på fredag, några på lördag och nu känns det bara för BRA för att vi fick sen den drömmiga lägenheten som vi allra helst ville ha! 

 

 

2017 04 29 19.49.30

Kan knappt vänta på att få flytta in! <3  Så ljus, stor och fin!

 blogg2wappenblogg7tulipsbloggsushi

Hemlagade Sushi!

 

Känns nästan lite för bra, men detta behövde vi få, lite positiva besked. Jag var även och skrev under jobb kontraktet till mitt nya jobb! så under söndagen fick ja skriva på två kontrakt, till jobbet och lägenheten. Allting känns bara så bra just nu! Jag hade nog inte väntat mig allt skulle gå så här bra! Vi hann även fira lite vappen i Larsmo, och äta massa gott förståss. 

 

blogg97arsdag2

1 maj hade jag och Jonathan 7 års dag! (say whaat) jaa det har nog gått snabbt de här åren, haha! Och älskar honom ännu mest av allt! Världens finaste människa! Firade mest med att vi hade fått lägenhet och åt 1maj lunch i Vasa! 

 

Nu är man tillbaka i Vasa lägenheten och det ser faktiskt ut som KAOS här! Vi började plocka ihop våra grejer så det ligger saker över allt! Så kan inte lova er så effektiv uppdatering här på bloggen. Har lite flytt att fixa.. Det var min helg, hoppas just du hade en ttrevlig valborg! Tack och hej !

 

Eran,

siggnatur75

 

 

Taggar:

4

Kommentarer

 • Daniella

  02.05.2017 18:33 (3 månader sen)

  alltså ååååh!! GRATTIS :D till både 7årsdagen och lägenheten, ser såå himla fin ut! :D

  • Josefin Thors

   03.05.2017 09:33 (3 månader sen)

   tack snällis! ;) tror no i kommer trivas ;)


 • Jessica

  02.05.2017 18:43 (3 månader sen)

  Grattis till er fina lägenhet! Verkligen ljus och fin. Och vilket fint par ni är.

  • Josefin Thors

   03.05.2017 09:34 (3 månader sen)

   Tack fina du! :) JO vi är mycket nöjda här båda två! ;)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.