90-tals Trenderna vi inte trodde skulle komma tillbaka!

torsdag 31 mars 2016 - 11:22 | 2 Kommentarer

Hej finisar! Alltså detta är så kul att se hur trender kommer tillbaka. Idag ser vi mkt från 90-talet, åren då Internet, videospel, grunge och techno blev stort. Tiden då Victoria Beckham gick under namnet Posh Spice. Jag antog nog att trenderna skulle komma tillbaka men jag trodde nog inte att det skulle komma tillbaka så här snabbt! Listar 6 trender från 90-talet vi aldrig trodde skulle bli heta igen men som är tillbaka igen! Vilka gillar/hatar ni? Min favorit är nog bruna läppstiftet och mamma jeansen tror jag! 

 BRUNTLAPPSTIFT

 

90-talet: Jennifer Anniston - Ingen bar bruna 90-talsläppar som Jennifer Anistons Vänner-karaktär Rachel! Idag: Kyle Jenner - Har du hört talas om The Kylie Lip Kit? Jenner säljer slut på sina läppstift och läppglans snabbare än Justin Bieber säljer slut sina turnè biljetter. 

 


MUMJEANS

90-talet: I serien 90210 bar alla de lösa mamma jeansen, både kvinnorna och kararna! Hög i midjan, pösiga ben och tajtare nertill skulle det vara. Idag: Idag är det hetare än någonsin att ha dessa lösa jeans. De har blivit lite tajtare sen 90-talet men annars lika höga i midjan.

 

 

CHOCKERN90-talet: Det tajta halsbandet som kom i sammet och läder, och så fanns det de med händande smycken. Idag: Även idag kan man se chockern på bl.a kändisar, Cara Develingne är en av dem som tagit tillbaka trenden!

 

 

MAGTROJAN

90-talet: Tyra Banks var en av många som gillade trenden. Det är svårt att bära magtöjan men med ett par utsvängda jeans så gick det nog bra! Idag: Ett plagg som blivit vardagsmat i Tylers Swifts garderob är magtröjan, hon bär den lika mycket till vardags som på röda mattan.  

 

PLATASKORNA

90-talet: Det var Spice Girls som invaderade oss med platåskorna om ni minns? Efter det har nog ingen glömt vem som var först med dem! Idag: På ett lekfullt sätt tar Rebecca & Fiona tillbaka trenden och de har också blivit vanligare för oss "vanliga" men som inte är lika höga!

 

LAGERPALAGER

90-talet: Varför inte ta din t-shirt och en blommig klänning ovanpå? SÅ gjorde Drew Barrymore och det blev en hit. Idag: Inte lika vanlig idag men det har börjat synas mer och mer på modescenen. 

 

Imagesource

 

Kram, Josefin 

 

2

Kommentarer

  • Isabel Bjon

    01.04.2016 06:54 (1 år sen)

    Vad roligt inlägg! Själv tycker jag också mest om mammajeansen (även om jag inte äger ett par själv) och de bruna läpparna! Den där svarta klänningen är också snygg, men inget jag själv skulle ha på mig ofta och magtröjan är inte bara min grej, men vem vet? Plötsligt kan det hända grejer ;) Ha en bra dag! <3


  • Maria

    02.04.2016 14:37 (1 år sen)

    Magtröjan är den enda av dessa trender som jag gillar, och kan använda själv :) Jag är kanske på gränsen till för gammal..? Men skitsamma ;) Finns även magtoppar idag som inte känns så tonårsaktiga, utan lite vuxnare och "pinuppigare" liksom, de gillar jag mest :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.