ATT BYTA BRANCH

torsdag 11 maj 2017 - 16:10 | 0 Kommentarer

Hejhopp! Som ni säket vet ni som läser min blogg så ska jag börja på ett nytt jobb. Och inte bara nytt jobb utan ny branch dessutom, från kläder till mat! Har inte jobbat så över drivet mycket i matbranchen så lite nervöst är det nog att börja på något nytt. Det blir ju helt nya rutiner och saker nu som man skall lära sig, mera/nya saker att hålla koll på. Ja.. men samtidigt så känns det kul att pröva och våga testa på något nytt.

 

bubniska

 

Det är oftast lite nevöst att pröva på nya saker ibland kan jag tycka, och ännu mera förr då jag var yngre, men sen då man gått över tröskeln och börja vant sig så är det inte så farligt mera. Men skedet innan man gått över tröskeln så är ibland lite läskig. Har ni känns så nån gång att det nya lixom är läskigt på någotvis? Det behöver inte bara gälla jobb, utan andra vardagliga saker, relationer, oväntade saker. Det är nog snarare ovissheten som man tycker är läskig. Att inte veta hur man kommer sköta sig, eller hur man kommer reagera osv. Då är ja ändå en positiv tjej som alltid försöker vara positiv till allt men sen smyger ovissheten fram och knager fast man inte vill känna den.

  

Det som är bra med att "vara vuxen" är att man lär sig och utvecklar sig själv helatiden så nu är det inte lika farligt mera, klart är man alltid lite nervös att börja ett nytt jobb men det är mera positivt nu, det är mera skräckblandad förtjusning än bara skräckslagenhet. Så dagens lärdom blir tydligen, från "tant"-josse (som jag på skämt kallar mig) att våga testa ny saker, fast det känns läskigt och obekant så gynnar det dig bara sen i framtiden, allt är en lärdom i livet. 

 pizza

 

Kom in och testa (om du befinner dig i Jakobstads regionen) på Åländskt Plåtbröd nu på fredag då vi har öppning (12.05), jag kan lova dig att du inte ätit så goda pizzor förr! ..och var förstående om du ser en förvirrad korthårig tjej i farten! Det är säkert jag som yrar och på, ne men det skall bli jätte kul att börja på med jobbet! Hoppas vi ses! <3 

 

Bildkälla

siggnatur81

Taggar:

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.