ATT VISA VEM MAN ÄR

söndag 2 oktober 2016 - 12:58 | 4 Kommentarer

Hej! Jag har läst nu på några bloggar det här med att visa vem man är på bloggen och vem man uppfattas att vara. Nu har jag ingen aning vad folk tror om mig, men jag gissar att man tror att jag bara bryr mig om mitt yttre och hur jag ser ut, men så är det ju verkligen inte! Sen då man bloggar om mode och skönhet och materiella ting så är det svårt att visa vem man egentligen är. För läsarna vill ju vet så mycket som möjligt om en, eller hur? Det blir intressantare då.

 

Jag skrev ett inlägg för inte så länge sen att jag helst vill hålla mig till mode och inte så mycket personliga saker i bloggen eller i en mindre skala iaf än ”vad andra gör” eller hur man skall säga. För att jag tycker det är bekvämt för mig. Sen försöker jag att skämta till det ibland i mina texter men sen vet jag inte om folk tar det på rätt sätt eller inte? Ja det är svårt att hitta rätt balans i den här bloggvärlden. Den är ju ändå relativt ny för mig så jag försöker göra ”rätt” så gott jag kan och vad jag tycker passar.

 hostoutfit3

Bild: Arash Matin

 

Som Sandra skrev i sitt inlägg så vill man inte framstå som bitchig och ytlig bara för att man tycker om mode och skönhet. De två kopplas ofta ihop, bitchig & mode, att alla i modebranschen eller inte alla men de flesta är bitchiga/snobbiga, vilket inte är sant. Eftersom jag har fått vara med på några hörn i branschen (modetidning & hos designers) så har de flesta varit supershyssta tyyper, visst har det funnits surisar men det finns på alla arbetsplatser. Det är kanske bara för att kreativa yrken hörs och syns så mycket så de är som som sticker ut.

 

furyvest12

Bild: Arash Matin

 

Sen läste jag detta inlägg där Julia skrev om kritik på bloggar och om de stora kändisbloggarnas liv är så perfekt och att vi andra inte kan uppnå allt det där. Jag vet inte om någon känner så om min blogg eller så men jag kan också känna att då man läser Angelica Blicks eller Lisa Olsson blogg att hur kan de ha ett sådant perfekt liv? Men som vi alla vet så har ingen det perfekt. Bilden säger en sak men sen kan det finnas någon helt annan story bakom tex. De stora bloggarna lever på deras blogg så varför skulle de inte vilja göra det så bra som möjligt?

 

Syftet är ändå att inspirera folk eller? Det vill jag iaf försöka förmedla med min blogg också. Sen om man vill lära känna mig så tror jag det är lättast att lära känna mig i verkligheten istället. På det gamla goda sättet. Det är lättare att visa vem man är på riktigt då. Sen kan man ju göra videon förstås där kan man visa mera vem man är men jag har nog inte kommit mig så långt, vet inte om det är min grej riktigt, men vem vet kanske i framtiden? Det kan ju lätt bli tillgjort också då man spelar in videon om man inte är jätte avslappnad och säker på vad man håller på med!

 

Josefintatiana7blog

Foto: Iisa Smeds

 

Själv försöker jag att inte vara så kritisk då jag läser bloggar, kanske för att jag själv bloggar och vet hur det kan vara. Vi har väl alla då vi var tonåringar funderat hur och vad folk skall tycka om en och hur man på bästa sätt skall vara som alla andra. Jag tror det har gjort ett avtryck på något sätt nu i bloggvärlden (kanske? Det är bara vad jag spekulerar) att man måste prestera det som folk förväntas av en? Tror nog det kan vara en orsak. Men glöm allt det och gör som ni själv tycker. För nog är det skönare att bara göra det som man själv tycker är bekvämt än att fundera vad alla tycker hela tiden. Det är samma som i vardagen, att bara vara sig själv och göra vad man känner så går man långt.

 

Det blev ovanligt många rader från mig idag som inte annars skriver så mycket. Jag ser inte mig själv som en skribent heller mera som en inspiratör. Men slutklämmen får väl ändå bli, var den du är! Det kommer alltid finnas kritiker, och det finns alltid de som inte gillar en men vad gör nu det, bara du gillar dig själv och älskar det du gör så betyder det något!

 

 

Tack för mig, hoppas ni har en skön söndag!

Ta hand om er alla!

 

Kram,
Josefin

Kommentarer

 • Sandra Emilia

  02.10.2016 13:15 (10 månader sen)

  Men precis, man måste bara vara sig själv! :) Vad man är gör kommer det alltid finnas surtanter och surgubbar bakom skärmarna som inte tycker om en ;) Och för övrigt tycker jag att du känns som en väldigt jordnära och vänlig människa trots starkt fokus på mode och att inspirera :) kram


 • Ida-Marie

  02.10.2016 23:59 (10 månader sen)

  Jätte bra inlägg, och jag själv förstår verkligen inte varifrån man får det att modebloggare skulle anses vara just bitchiga eller liknande. Själv blir jag alltid glad när jag ser uppdateringar fån personer som verkligen har känska för stil och själv får jag lite lust att piffa upp garderoben! Tycker du också har en så bra blogg, och älskar speciellt fina outfit bilder! :)

  • Josefin Thors

   03.10.2016 11:22 (10 månader sen)

   Tack så mycket <3 det är ju skönt att höra att det finns publik :) mera positivitet till folket ! ;)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.