AVOCAS SPECIALAFFÄR

tisdag 10 maj 2016 - 08:30 | 2 Kommentarer

Inlägget är ett kommersiellt samarbete med Avocas

***

 

 

Hej på er alla! Vet ni, förra fredagen besökte jag Avocas för att prova lite skor. AVOCAS är en skoaffär som ligger på Storalånggatan här i Vasa. Avocas säljer finska designprodukter med fokus på skor. Märken du kan hitta är bl.a populära Minna Parikka, Terhi Pölkki, Uhana design, Noolan, Aarikka och Emmi Malmström, Liisa Sauso, Studio Salmiak, Okay´s och Finsk.  

 

AVOCAS

 

AVOCAS2

 

Till en början då jag kom in möttes jag av Ina som jobbar i affären, så fin, trevlig och snäll tjej! Fick många bra skotips och fick snabbt hjälp med att hitta rätt skonnummer. Sen fick jag träffa Eija som har hand om affären. Även där fick jag ett fint mottagande och det kändes som att det var uppskattat att jag kom på besök. Så trevligt med nya bekantskaper!

avocaspinkAffären var modernt inrett och snyggt upplägg, speciellt skyltfönstret med alla Minna Parikka skorna uppradade. Deras bunnny seakers med öron var så söta där de låg i fönstret. Det var lite som att komma in i en godisaffär, så många färgglada godsaker att se på och man blev snål på de mesta där inne.

 

avocasstege

 

AVOCAS3

 

 

"Det bästa med att vara bloggare 
måste nog vara då man får upptäcka nya ställen och prova alla fina 
produkter! Man känner sig lite som en kändis som bara valsar in och 
provar och fotar om vartannat!"

 

avocasskylt Fotor

 

 

AVOCAS10

 

AVOCAS9

 

 

Jag blev redan förälskad i Minna Parikkas skor innan jag hade gått in i affären. Hennes bunny sneakers (med haröron på) låg nämligen i skyltfönstret och tittade på mig annan jag gick in. I det ögonblicket visste jag att jag måste bara testa ett par! Och det gjorde jag, jag föll nog ganska snabbt för dem. Jag har från förr kikat lite på dem på nätet och tyckt de var söta! Och nu fick jag äntligen chansen att få testa dem!

 

 

AVOCAS11

 

AVOCAS22

 

Gillar man dessa bunny sneakers kan man välja bland olika modeller. Avocas säljer nämligen svarta, rosa med spets, helvita, och denim. Jag provade ett par i jeanstyg. Sedan, mina damer, finns det också ballerinas med kaninöron också från Minna Parikka. Dessa finns i leopard och svart.

 

Jag provade ett par i slitet jeans tyg med bunnyöron på. Jag provade storlek 37 men det kan hända att du måste ta en storlek mindre än vad du vanligtvis har, för de är lite större i storlekarna. Skorna var super sköna, verkligen. Söta, snygga och bekväma, hur bra är inte det!? (bilden nedan)

 

avocasdenim

Provade ett par Bunny Sneaks Denim från Minna Parikka

 

 

avocasminnaMinna Parikka Selina Leopard Pony. Äkta kohår med lädersula! Finns också i helsvart.

 

Som ni märker så var Minna Parikkas skor en stor favorit men provade även ett par svarta Terhi Polkki sandaler och ett par coola high heels från Emmi Malmström.

 

avocastuulaSvarta  Loafers Sandal med tofsar i veganläder. Terhi Polkki

 

avocasemmi

Mina favoriter: Vita skor med svart klack och beige rem från Emmi Malmström

 

AVOCAS13

 

AVOCAS14


 AVOCAS15

Färgglada Smycken från aarikka!

 

AVOCAS43AVOCAS25

avocasnoolan Fotor

AVOCAS30

 

AVOCAS16

avocasskor

Vårskor från Terhi Pölkki

 

Avocas öppnade sin affär den 5 september 2015. Det var min första gång jag besökte affären. Jag har vetat om att den finns, men aldrig tagit mig dit men nu vet jag vart jag skall gå om jag vill ha snygga kvalitetsskor i finsk design! Jag blev förvånad över hur bekväma alla skor var som jag provade. Det är vanligtvis svårt att hitta både snygga och bekväma skor men här så kan du faktiskt hitta skor som är både och.

 

AVOCAS4

 

avocasskorotillbehor

 

TACK för att ni tog emot mig det var en så bra start på fredagen och en mycket trevlig upplevelse! Kommer gärna på besök igen! (då de nya Minna Parikka skorna kommit in) haha.

 

 


 

 

Besök gärna affären eller gå in på följande länkar för de senaste uppdateringarna!

 

AVOCAS
Skoaffär – Tillbehörsbutik

Pitkäkatu 37 Vasa
Storalånggatan 37 Vaasa

 

Öppetider:
Mån-fre 10.00 – 18.00
Lör: 10.00 – 14.00

 

Facebook

Instagram

 

Kram, Josefin

 

Kommentarer

  • Michaela Finne

    10.05.2016 08:44 (1 år sen)

    Vilka fantastiskt fina bilder du fotat, Josefin. Wow. Wow. WOW. <3


  • nadia

    10.05.2016 12:22 (1 år sen)

    Bra Josefine! High five! Cute shoes.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.