Best Dressed och hur man hittar sin stil

måndag 18 maj 2015 - 10:33 | 3 Kommentarer

Goddagens! Idag tänkte jag berätta lite hur man kan hitta sin stil och visa lite vem jag inspireras av just nu.

Man kan hitta sin stil, genom att gå efter sin stilikon som inspiration, och identifiera dig med stil du gillar, eller hitta inspiration utanför modehusen, som museum, shower, filmer, resor, eller från personliga erfarenheter. Personlig inspiration är lika med personlig stil. Det bästa sättet att hitta sin stil är att helt enkelt prova sig fram och våga experimentera!

Din personliga stil är att acceptera vem du är, den kan spegla vilket humör du är på. Ens personliga stil kan komma naturligt för vissa men för andra kan det ta ett tag innan man hittar den. Mode är ett mystiskt sätt att uttrycka dig med men stil är någonting vi alla har, men vi måste bara hitta den. Det finns inga regler för vad som är rätt eller fel, bara du själv sätter gränserna.

Så vad är ens personliga stil och hur hittar man den? Din personliga stil är den som du själv väljer att ha, något som utmärker just dig. Som så många i dag kopierar kändisar, tar efter vad tidningarna skriver, klär sig enligt reklam, stylister och designers. Detta leder till att alla går med samma sak och ser likadana ut istället för att gör det till ditt eget.

 


 

De här är personer jag inspireras av just nu:

 

olivia palermo johannes huebl best dresses couples fabulous muses best couple of the year 2

Kändis Par:
Olivia Palermo and Johannes Huebl

 

audrey hepburn vogue harpers bazaar best dresses best dress audrey hepburn 2
Skådis:
Audrey Hepburn

 

8722188560 8b0266c23e b2
Bloggare:
Diana Enciu och Alina Tanasa on www.fabulousmuses.net

 

webIMG 9643 both2
Bloggare:

Galantgirl – Galantgirl.com

 


 

”PERSONAL STYLE IS ACCEPTING WHO YOU ARE”
– DIANE VON FURSTENBERG.

 

Nu är det dags att fortsätta jobba med bilder och annat.. :)


Puss puss! - Josefin

Taggar:

3

Kommentarer

 • Sara

  18.05.2015 11:07 (2 år sen)

  Jag använder mig av pinterest, efter man har pinnat massa klädinspo i mappar kan man börja se ett mönster på vad man gillar!

  • Josefin Thors

   18.05.2015 11:17 (2 år sen)

   Ja men det är en jätte bra ideé det brukar jag också göra ibland! :)


 • Maria

  18.05.2015 15:29 (2 år sen)

  Jag vet ärligt talat inte riktigt varifrån jag konkret fått inspiration till min stil.. Förstås påverkas man ju av mode, medier, kändisar etc, men jag skulle ju inte direkt överge mig kärlek för glada färger ifall modevärlden en dag bestämmer sig för att färg inte längre är trendigt.. :P Det är väl en blandning av vad jag tycker är vackert, vad som gör mig glad och vad jag känner mig fin i, vilket såklart påverkas av utbudet i butikerna (indirekt modet..). Tack och lov är ju modet/utbudet numera ganska mångsidigt tycker jag, så idag har vi väl egentligen mera möjligheter än nånsin att forma en personlig stil :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.