BLOGGEN 1 ÅR IDAG!

måndag 25 april 2016 - 13:16 | 8 Kommentarer

HELLO guys! Har ni haft en fin helg!? Måste bara börja med att säga TACK alla som kom igår på loppiset igår, det var verkligen för mig över förväntan! Första timmen var det sjukt smockat med folk så kul att de kom så mycket folk! Trevligt att träffa er alla! På Julias blogg ser ni lite hur det såg ut!

 

BLOGGEN11

Men nu till dagens nyhet: Min blogg (denna på 7days) fyller 1 ÅR IDAG! Weejj grattis till den! För ett år sedan började jag på denna sajt och började lite senare än startgänget. Jag bloggade utan att ha någonslags vetskap över vad det skulle leda till. Jag är så tacksam (Tack sevendays) för att jag har fått blogga här det har verkligen gett mig en del mersmak om bloggandet. Bara det att besökarantalet steg så blev det roligare att blogga och jag har helatiden försökt att få så bra inlägg som möjligt som jag hoppas att ni gillar! Men främst är jag tacksam att jag fått träffat alla fina männiksor som jag på olika sätt fått ha runt mig i olika sammanhang och den familjekänslan man får här, min lilla 7days-familj! <3

 

J O S E F I N   T A T I A N A   1  Å R  !

På bilderna ser ni mina bästa outfits hittills! 

 

Collage Fotor38

Collage Fotor39

Collage Fotor40

Collage Fotor41

 

För att fira tänkte jag lista mina 10 mest lästa inlägg! 

 

1

 STARTSIDAN FÖR JOSEFIN TATIANA

Introduktion: Här har ni en 27 årig mode tjej som drömmer om en framtid i mode branschen. Hösten 2015 fick jag chansen att praktisera på svenska modetidningen Damernas Värld efter det flyttade jag med min sambo hem till Vasa igen. Älskar att fynda på loppis och fotografera. Här kommer du att få se mina outfits men också andra godsaker som resor, shoppingtips, och lite av min vardag.

 

2

TRENDRAPPORT HÖST/VINTER 2015-2016

Höstens trender. Min trendrapport som kan beskrivas med orden "hållbarhet, sportigt, fjädrar, ametist och vulkan­utbrott".

 

STILKNEP TJEJER BORDE VETA 

"Att klä sig bra och se fräsch ut behöver inte betyda att det blir dyrt. Man behöver bara känna till de rätta knepen". Här bjudöd jag på åtta stiltips.

 

4

LITTLE ROOM

Berättade om min besök till affären Little Room!

 

5

MIN PRAKTIK PÅ DV

"Jag trodde inte att det skulle vara så mycket ”jobbiga” uppgifter som det var, alltså sånt som tillhör till praktikantens uppgifter som att söka, ordna och plocka saker och tar så lång tid att man börjar fundera ibland vad man höll på med egentligen" Berättade om min praktik på Damernas Värld!

 

6

TRE SÄTT ATT BÄRA EN BANDANA

Bandanan gör comeback i vår! Jag visade tre sätt att bära en bandana.

 

7

HERRMODE

Hur ser trenderna inom herrmodet ut? Vad gäller till vardag och till fest? Vilka valmöjligheter finns? Här reder  jag ut ut vilka plagg som gällde i höst.

 

8

 TRE HETA PLAGG JUST NU (ENLIG MIG)

 Här tipsade jag om tre nyckelplagg för den som vill uppdatera sin garderob.

 

9

FAVORITER FRÅN BALMAIN X H&M  

"I torsdags var det hysteri då H&M öppnade portarna till deras senaste sammarbete med Balmain. Folk köar, armbågar sig fram och det finns regler på webben hur man ska bete sig". Visade mina favoriter från kollektionen.

 

10

20 FRÅGOR OCH SVAR OM MIG SJÄLV

Hur många gånger har du flyttat? Är du besatt av någonting? Är du morgon- eller kvällsmänniska? Jag svarade på 20 frågor om sig själv. 

 

 

Hoppas ni har trivts här och kommer att göra det i framtiden också!

Puss & kram Josefin

8

Kommentarer

 • Michelle

  25.04.2016 15:18 (1 år sen)

  Men ååh, grattis till dig och bloggen. :)


 • Julia Holmqvist

  25.04.2016 17:17 (1 år sen)

  Jee grattis på 1-års dagen och fortsätt många år till <3


 • ISA

  25.04.2016 17:32 (1 år sen)

  grattis till bloggen!! och guuud så fina looks du haft :)


 • SandraEmilia

  28.04.2016 20:26 (1 år sen)

  Alltså din stil e ju magiskt snygg! :) Å grattis till bloggen ;)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.