FAVORITER FRÅN BALMAIN X H&M

lördag 7 november 2015 - 15:33 | 2 Kommentarer

Ja i torsdags var det hysteri då H&M öppnade portarna till deras senaste sammarbete med BALMAIN. Jag såg några klipp på nätet som beskriver ganska bra hur galna folk kan vara över detta, nästan lite sjukt. Folk som köar, armbågar sig fram för att få sin bit av kakan, ja hu-hu det står till och med på H&Ms hemsida regler hur man skall gå till väga, att man max kan köpa en av varje vara per person. Ja ni hör hur galet det låter, lika varje gång H&M har sammarbeten, men tänkte nu visa vilka plagg/acceccoarer som jag gillade mest från kollektionen! (och nej jag var inte och köade för att köpa nått)!

 

BALMAIN X H&M

My Favorites / Mina Favoriter

 

MTMzNzcxNDQ0NjU5MjIlloolwNDUw Fotor Collage

Gillade Jackorna, speciellt då det är svart och stiligt men sedan med något extra som gulddetaljer i detta fall.

 

MTMzNzcxNDQ0NjU5MjIwNDUgkgkgw Fotor Collage

Snygga detaljer hittade man också. Tillexempel den gula toppens "rep-drapering" eller vad man skall kalla det och beltets >>-mönster!

 

MTMzNzcxNDQ0NjU5MjIwNDUw Fotor CojjjllageMTMzNzcxNDQ0NjU5MjIwNDUw Fotor Collage

Balmains klassiska mönster. Vilket paljettkalas alltså! Helt otroligt med jobb bakom så man börjar tänka efter!

 

MTMzNzcxNDQ0NjU5MjIwNDUw Fotordd Collage

Snygga partyklänningar som inte kan annat än att känna sig snygg i då man bär dem, kan jag tänka mig iaf! Älskar de kreativa mönstren i de olika teknikerna som man har använt sig av.

 

Vad har du för åsikter om detta? Helt onödigt eller älskar du dessa typer av sammarbeten? Kommentera gärna en trudelutt i kommentarsfältet. Själv tycker jag det är kul att följa med sammarbeten men skulle inte betala så pass mycket som 600€ för en klänning t.ex. Det är ändå lite för hög prisklass om man tänker att det ändå är H&M. 

Taggar:

2

Kommentarer

  • s

    07.11.2015 23:38 (2 år sen)

    jaa om man tänker att en partyklänning från balmain kostar annars runt 2.300€ så känns det ganska bra att ha en klänning från samma designer för 149€. Tycker det är skoj med samarbete men sen ska mn ju minnas att allt som är design är inte alltid snyggt - så det är ju upp till allas egna smak! hälsn. lycklig ägare av den gröna klänningen ;)


  • Maria

    08.11.2015 22:37 (2 år sen)

    Jag skulle ju inte betala dedär summorna för ett plagg eller accessoar, men kul att följa med samarbetena och se kreativiteten :) Halsbandet på första bilden var verkligen coolt!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.