GALABILDER!

söndag 20 november 2016 - 22:27 | 4 Kommentarer

 G A L A N   2 0 1 6 

 

ga

Lördagen den 19 November var det GALA i Vasa Stadshus dvs igår och jag var så klart där! Det var en riktigt höjdar dag! På dagen var jag och Jonathan på PLEPPO TVÅ och huhhu vad skojigt det var. Efter det var det direkt galadags. Pyltade på mig klänning, skor, och alla accessoarer och gick mot stadshuset. Då jag kom fram mötte jag Anna och hennes kompisar och vi gick in tillsammmans. Redan då man kom in var det folk överallt som minglade och fotograferade varandra till höger och vänser, haha. Före själva programmet skulle börja minglade vi med alla och tog lite bilder på "röda" mattan, eller den lila mattan i detta fall. 

 galan2016mikaelnybacka2  Anna, Jag, Hanna, Emilia, Iisa och Ronja

Bild av Mikael Nybacka

 

resizedimagbw

Min Gala outfit: Klänning Rebecca Stella, Väska H&M, Skor Topshop örhängen Gina Tricot.

Bild lånad av Anna betlehem

 

galanfinemang

stadshuset

galan8jsfntatianna

Jag, Julina & Daniella

 

Då jag hade köpt biljett själv och inte hade någon aning vem jag skulle sitta med, var det spännande att se vem man skulle ha som gala sällskap under kvällen. Det visade sig att det var två helt underbara härliga tjejer som jag fick bekanta mig med. Daniella och Julina. Jag är genuint glad och tacksam att jag fick träffa er och hoppas på att träffas i framtiden också! Det är det här som är så kul med att "gå själv" på event. Att träffa människor man inte trodde man skulle träffa! 

  

galan 2016 sandramariascom 7 5830de76e087c32f4a83b48a

Programvärdarna Nicke Aldén och Janina Kronlund

Bild Lånad av sandramarias.com

 

Efter att Ida och Maria hälsat alla välkomna steg värdparet för kvällen fram: Nicke Aldén och Janina Kronlund. Galan var igång och priserna började delas ut. Det var kul att flera som jag gissade på vann sen också! Grattis till ALLA vinnare!

 

IMG 9862

 

Som en surprise (för mig) utsedde VOGA Styling mig till kvällens bästa makeup! De utsåg även bästa frisyren och kvinnlig/manlig outfit för kvällen. Jag som tänkte före galan att tur jag inte behöver gå upp på scen för jag skulle säkert snubbla, och så hör man ens egna namn! Lite overkligt men ingen skada skedd iaf, jag säger tack tack för den vinsten! Jag var dessutom glad att jag hade mina lösögonfransar kvar hela kvällen då jag hade sminkat mig redan på dagen före vi gick på teatern! 

galan2016jsfnMAKEUP

Bilder lånade av Ronja & rockingversace

 

makeupKvällens makeup + röda läppar! Blev så brottom före galan så hann inte riktigt med några bättre bilder på mitt smink men så här såg jag iaf ut. 

 

galanmodeshowModevisningen Wearable But Wow som ordnas av estenomstuderande från Yrkeshögskolan Novia ingick också i galaschemat. Modevisningen var också rikigt välgjord och bra jobbat säger jag till estenomerna! Snygg show! Sen bjöds det även på lite musik av Nellie Fors och DJ-duon Samzimon! 

 

I Pausen fick man mingla runt igen och jag satte mig vid ett bord med Julina och Chevelle. Det var som om vi skulle ha känt varandra från förr fast vi inte gjorde det, så skönt med sådana männiksor, där man känner sig uppskattad och man bara är lixom. Vet inte hur jag skall förklara det bättre men kanske ni förstår.

 

galan 2016 sandramariascom 22 5830e2e39606ee6fc84db2e2

Bild Lånad av sandramarias.com

Sen var det trevligt att få träffa SandraEmilia som vann årets Mode och skönhetsblogg! Det var samma där, underbar tjej och du förtjänade att vinna! ja sen var det kul och träffa ALLA andra också förståss!

 

Där vid 23.00 tiden avslutades galan och med en goodiebag i handen gick vi vidare till BANK där efterfesten hölldes. Där fanns lite småplock, bar och dansgolv dit de flesta sen kom för att festa. Efter att vissa gick till Fontana och andra till Ollis bestämde jag mig för att avluta min kväll och gå hem. Min fötter värkte efter att haft högklackat allt för länge och jag var sen allmänt trött av allt från dagen så jag gick hem där halv ett tiden. 

 

Här kommer för er som missat vem som vann i de olika kategorierna:

 

Årets blogg: Blejk, Fejt & Fab
Årets personliga blogg: Caroline Eriksson
Årets podcast: Ted & Kaj
Årets instagrammare: Siri Fagerudd
Årets Youtuber: Chevelle Ekström
Årets blogginlägg: Karolinas kaos
Årets bloggveteran: Mama's got the magic
Årets modeblogg: Sandra Emilia
Årets föräldrablogg: Carola Ekman
Årets nykomling: Cake and Beans
Årets hälsobloggare: Linas blogg om träning
Årets kreativa blogg: Lindas lantliga
Årets inspiratör: Amanda Audas-Kass
Årets fotoblogg: Jarina

 

STORT TACK till gala-teamet, speciellt Ida och Maria som ordnat hela spektaklet! Ni är grymma! Ni lyckades verkligen med the party of the year! 

Här kan ni också läsa de andra sevendaysbloggarna som bloggat om galan. 

Kram, Josefin

 

4

Kommentarer

 • Sandramaria

  21.11.2016 07:18 (7 månader sen)

  Stort Grattis till kvällens snyggaste makeup! Du hade gjort ett superjobb! Hann aldrig riktit se det på nära håll, så tack för bilderna. ??


 • Sandra Emilia

  21.11.2016 11:43 (7 månader sen)

  Men tack snälla du! Och så roligt att få träffa dig också!! <3


 • valeria simonova

  23.11.2016 23:00 (7 månader sen)

  Jättefina bilder! Vi estenomer undrar om vi får låna dina bilder från vår modevisning till vår insta och blogg? Och kanske du har flera bilder från vår modevisning som du kanske vill skicka åt oss?:)

  • Josefin Thors

   24.11.2016 11:24 (7 månader sen)

   Tack tack, hade inte så mycket som blev bra tyvärr men varsågod och låna bara de jag har här på bloggen ;)


Skriv kommentar