H&M Lanserar nytt märke

torsdag 30 mars 2017 - 12:48 | 1 Kommentarer

Hej! Hittade en artikel på sociala medier att Svenska modejätten H&M skall lansera ett nytt märke! Det låter så spännande, jag blev direkt nyfiken på vad det kan vara. Men i samma veva tänkte jag behövs det nu ännu mera klädmärken på marknaden!? Enligt BoF Heter märket "Arket" och enligt märket kommer det bli ”modern marknad som kommer att erbjuda viktiga produkter för män, kvinnor, barn och hem”. 

 hm new brand arket main 1200x800

 

Arket kommer att sälja främst egna produkter men också andra icke H&M-produkter som kommer att vara snäppet dyrare än H&Ms nyvarande prisklass. Arkets creative director Ulrika Bernhardtz säger: "Vi tror verkligen att det är relevant för en modern kund att ta olika märken tillsammans - under ett tak under en kanal - och att göra det valet för dem och också göra det mer bekvämt. Varumärket är tidlöst, skarpt, med kvalitet och värme". Stilrent är den nya trenden nu och känslan av att det är äkta och personligt syns mer och mer. 

 Acid etched Glass Opaque2faces HM DT2

Arkets första butik öppnar på Londons Regent Street i slutet av sommaren/tidig höst i år. Det nya varumärket kommer samtidigt börja säljas på nätet i 18 europeiska länder men huvudfokus är Europa. Affären kommer även att ha ett café där man kan fika på samma gång. Låter hur mysigt som helst.. speciellt med tanke på om männen som är med på shoppingen! Kommer bli spännande och se hur det ser ut men än så länge får vi bara njuta av nätshoppingen här i norden. 

 

Vad tycker ni, något för er? Behövs det ännu en till H&M-kedja.. Jag gillar iaf att deras koncept är tidlöst och med bra kvalitet. Känns som att kunderna är mera medvetan om det nu för tiden. 

 

Kram,

siggnatur58

 

Bildkälla

Bildkälla

Textkälla

 

 

 

 

1

Kommentarer

  • Alexandra Grahn

    30.03.2017 13:11 (4 månader sen)

    Jag gillar H&M:s systerbutiker COS och & other stories. Ska bli intressant att se vad dom nu har att komma med eftersom tidigare satsningarna varit bra. H&M home är jag inte jätte förtjust i, tycker dom kan hålla sig till att sälja kläder. Ur ett marknadsperspektiv är det bra att H&M växer. Många kvinnor (och män) har H&M:s aktier som en stor del av sin portföljd och att dom ökar och satsar är bra. Men tänker man ur ett annat perspektiv så då är ju frågan ja, behövs det mer?


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.