HÖSTMODE i VBL & ÖT

torsdag 8 september 2016 - 10:00 | 0 Kommentarer

Hejsan! Hur är det med er idag? Här är det bra, förrutom att sambon åker till Tyskland (med Ratatosk) och spelar i helgen så sitter och planerar vad jag skall hitta på under tiden han är där. Sjukt coolt att de får fara dit och spela! En stolt tjej här!

 

 ____________________________

FALLFASHION

 

hostoutfit8

 

Till dagens ämne. För er som är Vasabladet prenumeranter kommer att få se denna outfit i tidningen idag. (Men här på bloggen får ni se mer.) Fotade denna för kanske en vecka sedan med Arash så har haft den i utkastet fram tills nu och NU får jag äntligen visa den för er! hihi, Vad tycks? :)

 

hostoutfit2

 

Vbl ger alltså ut extra temasidor och det kommer några Sevendays-sidor om mode och hälsa att ingå i Vasabladet och Österbottens tidning idag. Jag och några andra delar med oss av varsin höst outfit. Denna outfit är alltså då den som jag valde att visa för er. Gillar de gråa tonera i looken. En av de bättre från mig kan jag nästan påstå!

 

hostoutfit4hostoutfit9Hostoutfit

 

Då jag funderade på denna outfit tänkte jag mest att jag ville ha med mina nya svarta boots på något sätt som jag köpte från River Island för inte så länge sedan. Sen tänkte jag skolstart, och lite rock and roll inspirerat. Så då blev det en blandning av skolflicka möter nitar och läder! Den tuffa eleven i klassen! 

 

hostoutfit6

hostoutfit10

hostoutfit11

 

Vad har jag annat på mig? Jo jag har på mig jacka från H&M, Poloväst från KappAhl, Kjol och väska från Gina Tricot, Knästrumpor från H&M, och Boots från River Island.

 

hostoutfit7

hostoutfit5

 Bilder av Arash Matin

 

____________________________

FALLFASHIONinkops 

 

 

SHOPTHELOOK
 

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.