I <3 Sthlm

fredag 5 juni 2015 - 19:50 | 3 Kommentarer

DSC 36

Okej, det hela började med att jag steg på båten över till Sthlm! Jag åkte med nattbåten så skönt att inte behöva gå på dagen runt av och ann på båten utan man kan sova och sen vakna på i Sthlm. Det var en dag i Sthlm och intervju som stod på schemat!

 

IMG 6202

Båten anlände 06.30 så det blev en tidig morgon, så frukke i gamla stan passade perfekt denhär tiden på morgonen för att ladda upp inför dagen.

 

DSC 0009

DSC 37

IMG 6208

Efter frukosten gick jag runt, runt i stan med kameran runt armen och turistade lite. Hade massa tid att gå i stan före jag skulle på (praktik) intervju till Damernas Värld/ DV Mode. Timmarna kändes allt för långa och man ville bara gå in köra sin grej!

 

DSC 39

Det var riktigt soligt och varmt så lite paus/picknick i en park före var ett måste.

 

DSC 38

Bonners Tidsskrifter, där bland annat Damernas Mode & DV Mode blir till! Det var nu det gällde!! Närvöös? JA! Det här är något man inte kan göra om så det var bara att tuta och köra. Och vet ni...

 

IMG 6221

DET GICK VÄGEN ALLT! Jag lyckades få platsen! Jag tror inte jag rikigt fattat det ännu. Efter glädjebeskedet att jag kommer att få tillbringa mina två månaderspraktik på DV (!!) firades med fika i gamla stan. Detta är något jag är otroligt tacksam över, det är något som jag för några år sedan bara kunde drömma om och för mig så är detta bästa som hänt hittils (i karriären då alltså).

 

DSC 40

Efter en hel lång dag i storstaden med trötta ben, några euron fattigare men så lycklig och tacksam var det dags att bege sig hem med båten igen!

 

Det var min sammanfattning av det senaste från lilla mig! Nu är jag så otroligt trött efter en intensiv dag så blir en kort kväll och bums i säng!

 

/Josefin

3

Kommentarer

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.