NUUDE LOOK / OM BLOGGANDE

onsdag 15 februari 2017 - 11:26 | 9 Kommentarer

nude17X2

Hej! Har ni en bra vecka hittils? Igår var det vändag, fick tyvärr inte spendera den med min kille men var istället och kollade på Fifty Shades Darker med mina några vänner! Vad tycker ni om den ni som har sett den? Bättre eller sämre än första filmen? Själv tyckte jag den faktiskt var bättre. 

 

Och något jag bara plötsligt började fundera på. Ibland känns det nämligen som att man glöms bort i den finlandssvenska bloggosfären mode blir lite ytligt bland alla mammabloggar, livstilsbloggar och andra bloggar där man tar upp allvarliga ämnen. Man ser också att de som ligger i bloggtoppen är just sådana bloggar, sådana som har djupa diskusioner och åsikter om det ena och andra. Nu vill jag ju absolut inte se ner på andra bloggare som inte är modebloggare. De är super duktiga på vad de gör! Jag bara tänker högt. Men jag förstår det ändå, folk gillar att läsa debatterade ämen. Sen ska man inte jämföra med andra häller. Funderar bara vad som går hem var om ni förstår vad jag menar. I Sverige till exempel finns det mycket mera bloggare inom mode som syns än i Finland. Det jag vill säga är bara det att det är svårare att vara modebloggare i svenskfinland än i Sverige. Någon som känner samma eller har jag på helt fel spår? 

 

Men det som är BRA med att blogga om mode tänkte räkna upp i några punkter idag. Sen får ni också en ny outfit som jag tog i helgen med Matilda W och ni skulle bara veta hur kallt det var då vi tog dessa, det blåste riktigt kallt vind men som tur ser man ändå normal ut!

 

nude4

 

NUUDE15

 

SAKER JAG LÄRT MIG OM BLOGGANDE  /  DET POSITIVA MED ATT MODEBLOGGA

 

- Träffar nya männiksor du inte annars skulle träffa! 

- Utvecklar min kreativa sida.

- Tror mig iaf bli bättre på att skriva texter.

- Lär mig att uttrycka mig i text.

- Får testa nya saker/produkter.

- Lärt mig mera om fotograferande, vad som funkar och vad som inte. 

- Ser staden man bor i på ett annat sätt eftersom man söker ställen att fotografera på hela tiden!

- Blivit bättre på grafisk design och redigerande av bilder.

- Att man kan inspireras av varandra! 

 

nude13

 

nude5

 

nude16

 

nude6

 

nude7

 

nude18

 

nude8WHATIWORE 

Bilder av myfashionsafari

 

 

Puss & Kram,

siggnatur36

9

Kommentarer

 • Anna Betlehem

  15.02.2017 14:11 (5 månader sen)

  Gud va snygga bilder!


 • Jessica

  15.02.2017 21:15 (5 månader sen)

  Jag tycker det är fint att det finns variation. Att det finns både djupa och ytliga bloggar. Ibland vill man läsa djupa texter och ibland vill man bara titta på fina bilder eller få ett "tips för dagen". Fina bilder tycker jag också att du har!

  • Josefin Thors

   15.02.2017 21:50 (5 månader sen)

   Tack Jessica, vad kul och höra! :)


 • Jarina

  15.02.2017 23:23 (5 månader sen)

  Härliga bilder o jättefina färger :) Håller med dig om att nischade bloggar har ganska svårt att bli stora i Finland. Man måste ganska långt skriva om ämnen som väcker uppmärksamhet, tror jag. Lite synd att det är så för det finns ju så många bra bloggar inom t.ex mode, foto, smink... :/


 • Christina

  16.02.2017 07:39 (5 månader sen)

  Känner igen dina tankar. Jag har ju siktat in mig mer på det kreativa i år och märker att det går framåt men det går långsamt. Största gruppen bloggläsare är kanske mammor med små barn och då vill de säkert läsa om andra i samma situation. Men vi fortsätter framåt. Gillar dina bilder o din stil. :)


 • Hanna Stigzelius

  16.02.2017 11:07 (5 månader sen)

  Jag tror kanske att man är mer ytlig i vårt västra grannland än vad vi är?! Och det är kanske därför modebloggarna klarar sej bättra där än här. Men annars tycker jag att alla olika bloggar behövs. Och en mammablogg är nog minst lika "onödig" som en modeblogg :) Jag tycker du tar jättesnygga bilder och har bra stil. Själv hinner jag liksom inte bry mej så mycket om mode lägre, tyvärr. Men gillar nog att läsa och känna mej in emellanåt!


 • Amanda

  17.02.2017 17:46 (5 månader sen)

  Snyggt och fräscht!


 • Sara

  18.02.2017 22:03 (5 månader sen)

  Jag skulle säga att det har dykt upp fler modebloggare och influencers i Finland, i alla fall finskspråkiga. Fler finska designerföretag samarbetar med modebloggare. Men det är ganska fokuserat på Helsingfors!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.