THE UGLY XMAS SWEATER!

lördag 17 december 2016 - 11:49 | 0 Kommentarer

Hej! Inte länge kvar nu tills tomten kommer.. hehe. Vill man vara bekväm nu i jul så löns det att satsa på en rikigt jultröja! "The ugly xmas sweater" med andra ord. De är oftast rikigt fula men det finns nog rikigt söta också! Nu då jag jobbat så mycket denna vecka märkte jag att de juliga tröjorna vi hade i affären gick åt väldigt snabbt! Det hade jag inte väntat mig faktiskt. 

 

sweaterxmas

 

xmasss 

Kul att veta: 

Den fula jultröjan har blivit ett vanligt inslag under julen. Den kännetecknas med komiskt stora skildringar av snögubbar, renar och julgranar, och någon form av pom-pom eller filt applikationer. Tröjan har funnits i USA sedan slutet av 19-talet, men bara de ohyggliga semester versionerna började spira upp under de senaste årtiondena. Bill Cosby var en den som utvecklade den fula tröjan till en trend. 

 

 
 
xmas sweater

 

 
 
 
 

Men under det senaste decenniet, har trenden plockas upp årligen och man kan hitta dem överallt nuförtiden. Det ordnas även fester med temat "Ugly xmas sweater"! Det tycker jag är lite kul. Har aldrig jälv gått på en sådan fest men skulle säkert  gå om jag blev bjuden. En film som jag kommer att tänka på är Briget Jones Dagbok där Colin Firth hade en ful jultröja som hans mor gav honom till jul och han var den enda som hade en på sig en och det blev en lustig  situation. Men en sak är säker den värmer en under julen och man får sig ett skratt! 

 

xmass2mys
 
 

 

 

Vad säger ni, kommer ni att gå med en knasig jultröja i år? 

  

Puss och kram,

siggnatur8

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.