TRENDER VÅR/SOMMAR 2017

fredag 20 januari 2017 - 10:00 | 3 Kommentarer

SSTRENDS 17ny

 

Hej! Varför inte dra igång vårens och sommarens trender denna fredag? För att ha någonting att se framemot, sol och värme! Kanske det finns någon som är nyfiken på vad som kommer i butikerna i vår. Är nog inte den enda som vill ha sommar och sol nu tror jag! Vi får hoppas våren kommer snabbare än snabbast!

Under tiden vi väntar får vi mysa i mörkret med något varmt att dricka. Det som man kan se framemot i vår är b.l.a stora ränder, blommigt och nyanser av blått! Den kompletta trendrapporten från mig får du här. Hoppas ni gillar! Så ni vet ni vad ni skall satsa på i vår/sommar! Vissa saker har man redan börjat se i butikerna som skjort-ränderna tex! 

 

 


storarander

 

BIG STRIPES. Ränder går aldrig ur som man säger, inte då det gäller mode häller. Men i år ska de vara större och bredare än vanligt! Du ser ränder på både övre och nedre delar. 

 

isostripes

 blommigt

GARDEN PARTY. Att inte blommigt skulle dyka upp igen är lika osannolikt som att jag skulle börja studera matte! haha. Tycker personligen blommor är ett måste på sommaren! Med en lite bohemisk touch och med ett par jeans kan du inte misslyckas! 

 

blommor

 

 

bhtoppar

BH-TOPPAR. Att man kunde gå omkring i en bh och ett par byxor trodde jag då inte! Nu snackar vi inte vanlig underklädes-bh, utan lite mera utsmyckade och annorlunda bh:n. Varma sommar dagar kan jag tänka mig att det skulle passa då man inte vill ha vanlig bikiniövredel. 

 

bhtppp

 

 

nyanseravblatt

NYANSER AV BLÅTT. Vad säger ni om fifty shades of blue? Blått i olika nyanser på hela outfiten om du så vill är ett alternativ i vår.  

 

blluue

 

klassiskaskjortrander

STRIPED SHIRT. Eller The classic striped button-down, har vi redan sett av under förra året men den kommer igen i år med lite nya format och nyanser. Skitsnyggt med ett par ljusare slitna jeans! 

 

shiirtt  

 

volanger

RUFFLES. Är du en volang-tjej!? Då är denna trend för dig som gillar lite rysh-pysh eller gillar att sticka ut med någonting annorlunda. 

 

rufflez

 

 

nudebeige

 

KHAKI BEIGE. Kim Kardashian-West har setts med dessa färger och trenden har även setts på catwalken. Allt helst i samma färgskala.

 

beigechic

 

 

hippiechic

HIPPIE. Hippie-trenden är ännu på tapeten men lite andra mönster och former. För den som gillar bohemiskt är detta en glad nyhet, i sommar kan du återigen ha mönstrade kjolar och klänningar! Någon som verkligen vet hur man skall göra detta är Roberto Cavalli som på bilderna nedan visar vår & sommar modet i en blandning av hippe och seventies känsla! Mycket snyggt! 

 

BOHHOO 

Bildkälla

  

Puss & Kram,

siggnatur17

3

Kommentarer

 • Sofiasmode

  20.01.2017 11:23 (6 månader sen)

  Härligt inlägg! Trevlig helg :)

  • Josefin Thors

   20.01.2017 11:44 (6 månader sen)

   Tusen tack Sofia! Hoppas du också har en fin helg! :)


 • Sandra Emilia

  21.01.2017 14:29 (6 månader sen)

  Janå efter detta längtar jag med säkerhet till våren! :D


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.