VÅRENS NYHETER PÅ KOOKENKÄ

tisdag 28 mars 2017 - 10:25 | 1 Kommentarer

*Detta inlägg är ett kommersiellt sammarbete med Kookenkä Vaasa*

 

skotrender

 

Hejsan på er! Förra veckan var jag på besök på KOOKENKÄ här i Vasa! Kikade lite på utbudet och vilka trender som gäller nu i vår och sommar! Sanna Ollila som är butikschef hälsade mig välkommen och berättade om de olika trenderna och vad som finns i affären just nu. Häng med på en liten trendtripp i Vasas skoaffär! 

 

kookenga2

 

skotrenderdam

jsfnkoo11

Andiamo (kookenkäs egna märke)

 

jsfnkoo12

Andiamo (kookenkäs egna märke)

 

jsfnkoo13

För kvinnor finns det mycket bekanta modeller som är mode i år igen. Bootsen är ännu ett säkert kort. Gärna i brunt eller i puderrosa!

  

jsfnkoo16

Vagabond sneakers

 

jsfnkoo15

Samma som i klädväg så är rosa mode även på fötterna. Men mera mot puderrosa och inte så stark rosa och speciellt på sneakers som har en platå. På bilderna ser ni Vagabonds sneakers med vit platåsula, den kommer i ljusrosa, beige och mörkblå. Ena av mina favoriter är just dessa!

 

jsfnkoo30

 

jsfnkoo27

Adidas Sneakers

 

jsfnkoo26

Sneakers är inne i år igen men i vår finns de i färgerna vitt, svart, grå och laxrosa.

 

 

jsfnkoo14

Metallic och glitter är också ett alternativ på sneakers för dig som vill vara lite festlig men ändå vardaglig. Kookenkäs egna märke.

 

 

jsfnkoo17

Ballerinas är vår kära vän i år igen. Lätta, söta och bekväma till sommaroutfiten. Vitt, blått och beige finns det i att välja mellan på ballerinahyllan från kookenkäs egna märke.

 

jsfnkoo20

Svarta Pumps från Högl

 

jsfnkoo25

Sandaletter från IGI & Co

jsfnkookenkasammarbete

På festsidan är det samma färgskala och de klassiska pumpsen are still going strong. Den så kallade "tant"-klacken är nu tillbaka på pumpsen, dvs. en ganska kort klack som är bredare upptill och smalnar av nertill. Klacken är oftast ganska kort. Dessa på bilden är från Vagabond.

 

 

skotrenderdamherr

jsfnkoo18jsfnkookenkosammarbete3jsfnkoo19

Andiamo (kookenkäs egna märke)

jsfnkookenkasammarbete4

Andiamo (kookenkäs egna märke) på vänstra bilden och till höger IGI & Co.

 

På herrhyllan hittar vi bruna läderskor, sneakers och olika sorters tygskor i klassiska modeller. Sneakerstrenden för herrar går även här i en svart, vit, beige och blå färgskala. En markerad sula har jag lagt märke till att är trendigt. Att skon är brun och själva sulan på utsidan är vit eller en annan färg. Andiamo som är Kookenkäs egna märke har hakat på just den trenden med vit sula och en svart rand längs sulan medans IGI & Co kör med klassiska modeller.

 

Många återkommande trender med andra ord i vår/sommar! 

 

 

skotrenderdamsortiment  

Kookenkäs egna varumärken: Andiamo, Piano, Tango. Dessa märken finns inte någon annanstans än på Kookenkä. Läderskorna som finns kommer främst från Europa, Portugal och Italien. Dessutom kan män finna sitt eget varumärke av läderskor och Kookenkä har större utbud av skor för män nu till våren. Under hösten kommer att komma ännu mera herrskor.

 

jsfnkoo21

 

Kookenkä satsar främst på sina egna märken, men de har en hel del andra märken också. För kvinnor har det nyligen kommit ett nytt märke: Högl. IGI & Co, är också ett nytt märke för både kvinnor och män. Märken som Clarks, Gabor, Legero, och Vagabond är till de flesta bekanta namn. Andra populära märken är bl.a. Adidas, Skechers, Palladium, Converse, Björn Borg.

 

jsfnkoo29

 

Personalen lyssnar på kundernas önskemål och försöker så långt som möjligt se till att kunden blir nöjd och hjälper till med deras behov. Man kan även få råd om hur man ska sköta sina skor, det finns ett brett utbud av skotillbehör som skomedel, skosulor, skosnören och andra tillbehör för att sköta om sina skor på bästa sätt. Så har du problem med någonting i skoväg är det bara att gå in och fråga så hjälper de dig. Köpte en Whitening Lotion till mina vita skor som man lägger på skon som behåller den vita färgen på skon. En produkt jag länge behövt!  

 

jsfnsula

 

Kookenkä finns i både Rewell Center och i HS Center där det i Rewell finns herr och dam medans i HS Center finns det mera åt barn och dam, så gå gärna till båda ställerna då du är på skojakt då de har olika sortiment!

 

jsfnkoo22

 

HEMSIDA: kookenka.fi 

INSTAGRAM: kookenkavaasa

 

logo

 

KOOKENKÄ Vaasa

Övretorget/Ylätori 2, Rewell Center, 65100 Vaasa

Telefon/Puhelin 0504637780
Mån-fre/ma-pe 10-18
Lö/la 10-17
Sön/su Stängt/suljettu

 

Kram, siggnatur53

Kommentarer

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.