Den stora musiklistan

torsdag 15 juni 2017 - 16:36 | 2 Kommentarer

Precis som resten av bloggvärlden är jag också ute och njuter av det fina vädret! Därav lite sämre uppdatering men ni fattar. Jag ska bjuda på en lista idag och imorgon kommer det nytt. Håll i hatten ,det är musiktema på Sevendays.

 

musician 203479 960 720


Musik för mig är: En räddare i nöden. Jag ÄLSKAR musik. Visste ni förresten att jag studerade på musiklinjen i gymnasiet och studerade sång + piano ett år efter studenten? Det var väldigt nära att jag skulle utbilda mig till musikpedagog, men som tur blev det estenom och underbara jobb på den fronten. Musik för mig är livet.


Jag lyssnar helst på: Det som matchar mitt humör. På Spotify blir det förstås mest mainstream pop/hip hop, borde bli bättre på att lyssna på Jazz som jag förr gjorde. 


Den bästa låten att starta morgonen med: Just nu är det 24K Magic - Bruno Mars


Ett instrument jag vill kunna spela: Gitarr! Har gått lite lektioner men skulle vilja vara en proffs som alltid kan ta med gitarren och spela från huvudet eller på gehör. Är väldigt avundsjuk på folk som kan spela på gehör, går det ens att öva upp?


En musikstil jag inte förstår mig på: Alla musikstilar har väl sin charm, antar jag. Däremot väljer jag själv bort metalmusik där grunt och growl används.


Det här blir årets sommarplåga:  Jag har på känn att Despacito kom lite för tidigt för att bli sommarplågan, så därför har jag ingen koll. Hoppas på No Vacancy av OneRepublic!


En låt jag kopplar till ett minne: 

Den här ♥ Påminner mig om studentåret 2011 på många sätt! Jag och mitt gamla flickgäng har t.o.m en inövad dans till den här!! Det blir en ordentlig flashback, tror nästan den här kommer med på årets midsommarlista.

 

Spellistan som ger mig energi: 

Denna, en mera hiphop-betonad spellista 

Denna, spellistan jag sprang marathon till

Denna, en lista att köra bil till

 

Min mest spelade låt någonsin: Hur tar man reda på det? Mest spelade NÅGONSIN?? Känns som att det måste vara någon låt som fanns på CD:ns tid, när inte så många alternativ fanns. Kanske:


Hehe var den otippad? Tror faktist det kan vara mitt mest seriösa svar. Mest spelade 2016 var Sexual.

 

 

 

Taggar:

Kategorier:

Listor

2

Kommentarer

  • Ileea

    15.06.2017 18:52 (2 månader sen)

    Alice Cooper ftw! :D Bra lista, ska försöka ta mig tid att fylla i den, jag med :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.