Naturlig tandblekning

tisdag 28 mars 2017 - 08:10 | 0 Kommentarer

Som pricken över i:et i lördags kom jag hem med förutom en härlig goodiebag, också ett nyinköpt tandblekningsmedel. Det här är inte likt något jag förr testat, så det blir spännande. 

warpaint tandblekning 

Det här är alltså en naturligt tandblekning som innehållder b.la kol från kokosnötsskal, apelsinskal, pepparmynta, betonitlera och citronmyrten. Låter ganska spännande eller hur? Om ni har sett på Instagram-videon så är det detta svarta pulver som folk borstar sina tänder med.

 

warpaint tandblekning2 checker

Så egentligen borstar du med detta efter din vanliga tandborstning, och håller på ca 2 minuter innan du sköljer munnen. Pulvret smakar ingenting (det ser ju bara sjukt äckligt ut med svarta tänder och tandkött) och sköljs lätt bort från tänderna. Det här ska tydligen ge resultat redan efter 5-6 dagar, MEN..bleker inte själva tänderna utan tar endast bort missfärgningar. En burk räcker till ca.150 borstningar.

Det är här jag är skeptisk... tror liksom att det behövs något starkt för att bleka upp tänderna till ett Hollywood-leende. Om man nu struntar i emaljen och bara fokuserar på resultatet. Har använt mig av "onaturlig" tandblekning hittills och har precis beställt efter nytt från HiSmile. Men tänker de getta från Warpaint en chans! Blir spännande att se om man märker skillnad efter en vecka. Jag borstar varje kväll.

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.