Allt okej

fredag 18 augusti 2017 - 10:00 | 4 Kommentarer

Ni minns det här gänget jag berättade om? Den förstnämnda, Matias (eller Kribe) har även ett till alter ego, nämligen Funtsi. Jag har mången gång tidigare nämnt min kärlek för finsk hiphop, så gissa hur positivt överraskad jag blev när jag fick höra att den här killen gör egen musik också. Ni vet när någon säger att hen sysslar med musik och man direkt får lite ångest för att man kanske inte kommer att gilla det... Lättnaden när man sen märker att wow, det här är bra på riktigt. 

 

 

Låten Kaikki Okei ligger i skrivande stund på plats 18 på Finland Viral 50-listan och har även lagts till på Spotifys officiella lista Aitoa suomiräppiä. Hur coolt är inte det då? Kaikki Okei är helt klart min favorit hittills och jag tror bestämt att det är mycket bra grejer på kommande också... Funtsi hittas på Spotify, Youtube och Facebook. Gå in och lyssna vetja.

 

funtsi2

 

UPDATE: Nu finns en musikvideo till låten uppe på Youtube också – kan någon gissa vem som filmat största delen? Svar jag. Sen fullkomligt älskar jag VHS-effekterna som lagts till i efterhand, med bland annat 4:3-ration, myrornas krig och lågt fps. 

 

Kategorier:

Musik Sommar 2017 Tips

4

Kommentarer

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.