Blondes have more fun

torsdag 29 juni 2017 - 15:30 | 2 Kommentarer

Okej, jag hatar det där uttrycket, men det summerar åtminstone hur jag känner gällande mitt hår. Jag önskar ibland att jag skulle passa som mörkhårig, men det är nog bara att glömma. Igår fick jag äntligen vara till frissan igen, det var verkligen på tiden. I vintras valde jag att färga en slags balayage och har sedan låtit håret vara ofärgat längre än vanligt eftersom det var färgat på det sättet att det inte blir en "kant" vid utväxten. Jag har faktistk trivts bra med håret så, men nu kände jag ändå att jag ville bli riktigt blond till sommaren igen. 

 

Jag gick till mitt älskade Hair Fashion här i Jakobstad och satt där i fyra timmar – och det var värt varje minut. Jag är så glad att de tar sig tid och gör det ordentligt, så att man faktiskt får gå därifrån nöjd och inte med ett slarvigt blonderat hår. Jag har låtit bilderna vara oredigerade för att ni faktiskt ska få se hur resultatet blev. Mitt hår har nu både kallare och varmare toner i sig, massor med slingor och även spår av min egen färg. Viktigast av allt är att jag är blondblond igen, så SKÖNT!

 

fore och efter blonde

 

Till näst ska jag köpa ett nytt silverschampo eftersom man som blondin helt enkelt är tvungen att använda sig av det för att hålla nyanserna kalla, speciellt om man har lite röda pigment som jag. Jag vet precis vad jag ska köpa, så jag återkommer förmodligen med en recension i ett senare skede.

Kommentarer

 • Mia

  29.06.2017 17:19 (3 månader sen)

  Hej, Int känner du till nån etta att hyra i Vasa? Tycker alla boenden du haft har varit fina och undrar om du har någo tips varifrån man hittar snygga lägenheter i Vasa? :)

  • Karolina Åsmus

   29.06.2017 20:40 (3 månader sen)

   Hej! Svarar på din fråga i ett skilt inlägg imorgon :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.