Confessions and random facts

måndag 25 juli 2016 - 21:00 | 10 Kommentarer

Jag har tidigare listat saker ni kanske inte visste om mig och saker jag aldrig skulle göra. Eftersom jag själv älskar att läsa såna här listor i andras bloggar känner jag nu att det är dags för en till. Här kommer nu några random fakta om mig samt några bekännelser! 

 

karolina bloopers3

 

I våras blev jag tillfrågad att vara med i ett finlandssvenskt tv-program som skulle sändas på Yle nångång under 2017, men jag följde magkänslan och tackade nej. Det kändes helt enkelt för skämmigt och icke-jag. 

 

En av mina största guilty pleasures är Geordie Shore. Jag hade en tid när jag låg uppe om nätterna och kollade på detta fenomen på MTV (det första avsnittet började alltid vid midnatt), med pauser och reklam och skit, fast de säkert skulle finnas tillgängliga online.

 

Jag tycker att många bröllopslekar är svinjobbiga. Likaså möhippegrejer. Jag blir alltid helt matt när jag läser om dessa. Om och när jag gifter mig hoppas jag på så avskalade tillställningar som möjligt. 

 

Om jag bara får använda en sminkprodukt när jag har bråttom på morgonen väljer jag mascaran. 

 

En gång dissade jag en kille för att han yttrade orden "brum brum" i en mening. Han skrev ett sms: "Jag har köpt en ny bil, ska vi fara ut och köra? Brum brum!". Jag tackade nej och svarade aldrig mer igen på några kontaktförsök. 

 

Jag chattar inte så mycket med någon som med mig själv. Mejlar, sms:ar, skickar meddelanden på messenger... En otroligt stor del av mina inkorgar är meddelanden från mig själv. 

 

Jag dricker mitt kaffe svart. To match my soul. 

 

Något av det tyngsta jag vet är att logga in på nätbanken. Jag vet inte varför det tar emot så mycket, men t.o.m. när jag har bankkoderna bredvid mig känns det som en enorm ansträngning att logga in där. Ändå betalar jag alla räkningar i tid och det har typ aldrig hänt att jag fått en påminnelse. 

 

En gång slog jag en kille i ansiktet. Med knytnäve. För att han kallade mig tyhmä hurri. Är inte jättestolt över det. Eller tja, lite kanske.

 

bloopers karolina

Bilderna är de utlovade bloopersen från det här inlägget...

Kategorier:

Dagbok Karolina Listor

10

Kommentarer

 • Yvonne

  25.07.2016 21:06 (1 år sen)

  Ok... det är kanske lite bloop-varning på den där sista :D Men att dissa någon för att han skriver brum, brum? LOL

  • Karolina Åsmus

   26.07.2016 10:41 (1 år sen)

   Tycker det är lite bloop på alla faktiskt ;) Men jaaa, HUR töntigt är det inte att skriva "BRUM BRUM" haha?! Jag var nog aldrig tillräckligt intresserad helt enkelt, men det dog HELT när jag fick det där sms:et :'D


 • Jennifer

  25.07.2016 22:07 (1 år sen)

  Jag är PRECIS som du när det gäller nätbankskoderna!! Känns som värsta projektet att ta fram koderna, logga in... Kan liksom planera in en hel dag för det. Sen betalar jag äntligen en räkning och märker "jaha okej det tog ju nog bara 3 min" :´D

  • Karolina Åsmus

   26.07.2016 10:41 (1 år sen)

   Haha EXAKT så! :'D kul att höra att nån är lika!


 • Lille John

  26.07.2016 00:29 (1 år sen)

  Jag känner också igen mig med bankkoderna. Avskyr att logga in och se hur min ekonomi ser ut (för oftast är det inte särskilt goda nyheter som följer med). Samma är det om det slamrar i brevinkastet. Eftersom jag har en "Ei Mainoksia"-lapp ovanför mitt brevinkast så får jag väldigt sällan reklam. Vilket betyder att de enda som skickar brev åt mig är räkningar, akademin eller pappa Staten. Och inget av breven har börjat "Käre Johan, hur mår du?"

  • Karolina Åsmus

   26.07.2016 12:22 (1 år sen)

   Sant, jag gillar inte heller posten faktiskt! "Nej inte nu igen!!" liksom.


 • Linda Holm

  26.07.2016 09:03 (1 år sen)

  Haha, tack för det om möhippor :D jag är precis likadan. Trodde jag var enda i världen. :D


 • Anni

  30.05.2017 09:57 (5 månader sen)

  Var det kanske "Bluffresan" du blev erbjuden att delta i? Alltid undrat om det är folk som söker till såna program eller om produktionen letar folk :D

  • Karolina Åsmus

   30.05.2017 10:28 (5 månader sen)

   Vet faktiskt inte om jag får avslöja det, men nåja - ja, det var Bluffresan som ville ha med mig :'D


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.