En pinne for Lillby

tisdag 4 juli 2017 - 16:39 | 0 Kommentarer

I lördags stod Lillby och Klacken på schemat. Jag hade aldrig varit på Klackenparty förr, så i år bestämde vi oss med Elin att vi skulle få detta lokala fenomen avbockat. Stämningen och atmosfären var precis som jag hade förväntat mig, väldigt hemtrevlig och... ung. Jag kände mig stundvis som en gammal tant, speciellt när jag verkade kännas igen mest som "Zackes storsyrro", men vad gör nu det egentligen?

 

klacken party 2017

puffen

klacken4

elin4

 

Väl inne på området såg vi alla artister: Reckless Love, Pökerz, Sandra Reiche & Rasmus Gozzi och förstås Freddy Kalas. Vi var väl inte sjukt imponerade, dels för att de flesta körde playback och dels för att det var sån otrolig trängsel inne på Freddy Kalas, men nog bjöd norrmannen på en rejäl show åtminstone. Som Maria konstaterade skulle man kunna tänka igenom lite hur man beter sig på konsert före man går på konsert, men nåväl. Vi lyssnade på ungefär tre låtar före vi ändå bestämde oss att vi hade roligare vid ölserveringen.

 

klacken 2017

freddy kalasklacken lillby


Vid tvåtiden hoppade vi på bussen hemåt igen och vid det laget var man så slut att man bara ville hem och sova direkt. Så vad är mitt första intryck av Klackenparty i Lillby? Jag skulle så här i efterhand kunna tänka mig att betala för stämningen och för området, men kanske inte för musiken. Jag hade varit lika nöjd med något random liveband alternativt en vanlig DJ vetni. Nästa gång erbjuder jag mig att betala halva priset för att bara ha tillgång till ölserveringen, går det bra månntro?

 

IMG 3749

 

RIS OCH ROS

– Att biljettfunktionärerna inte trodde på oss när va sa att vårt mobilnät var nere och vi inte kunde komma åt våra biljetter i mejlen. Vi hade bekräftelse-sms, kvitto och hela köret, men det dög inte. Efter många om och men lyckades vi komma åt biljetterna, men det var av väldigt sura miner vi möttes. "Nå, e nog int nån annan som har haft problem me dedär före er". Inget tillmötesgående över huvud taget. "Ni måst no ba fix e". Trodde de på riktigt att vi gamlingar försökte fuska oss till ett gratis Klackenparty? Come on.

– Trängseln, som vi redan har tjatat om. Samt att ordningsvakterna faktistk lös med sin frånvaro. Hann se några mindre slagsmål som vanliga dödliga var tvungna att stoppa.

– Det skulle ha kunnat finnas några bajamajor utanför området också, så man hade sluppit springa runt i skogen som en vilding.

– Att bussen skulle starta hemåt 02:00, men istället startade ungefär 02:30. Nåja, man ville väl vänta på att alla fyllisar hittade till bussen, men där och då var det superirriterande.

 

+ Måste ändå också ge plus för bussystemet, för att det gick smidigt och man slapp tänka på hur man skulle ta sig till och från stan.

+ Effektiviteten vid serveringen, inte en enda gång behövde jag köa i mer än några minuter. 

+ Att man faktiskt lyckats fixa artister som Reckless Love och Freddy Kalas till Purmo, det är imponerande i sig.

 

Var någon annan där? Vad tyckte ni?

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.