En torsdag

lördag 23 september 2017 - 12:30 | 2 Kommentarer

Jag skulle fota ett foto i timmen i torsdags, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag är helt usel på att göra såna inlägg, jag tror jag har lyckats en gång av kanske tio försök. Nå, det här blev istället ett några foton från i torsdags-inlägg.

 

IMG 5405

  

Jag är tillbaka på gymmet igen och det känns fruktansvärt bra. Jag kan räkna på fingrarna hur många gånger jag tränat i sommar, men jag ser det som att jag har haft semester helt enkelt – och inget fel med det. Jag angstade lite inför passet eftersom jag var övertygad om att all styrka har försvunnit, men nej, tvärtom nästan. Det blev ett lyckat benpass som nu gör sig påmint så fort jag stiger upp från en stol eller, gud nåde, går i trappor.

 

gymmet

 

Duschade på gymmet och for sedan raka vägen till stan för att springa lite ärenden. Feelisen när man stiger ut från gymmet, nyduschad och mör i kroppen, solen skiner och man ännu har hela dagen framför sig för att man farit till gymmet på förmiddagen... Aaaaah, det slår ganska mycket. 

 

IMG 5426

 

Gled in på Kaffia och testade veckans sallad, som den här gången var tacosallad. Öhh, behöver jag ens säga hur gott det var? Sen hann jag ännu fynda ett par hösttröjor på H&M före jag for vidare till mommos och moffas. Kvällen avslutades ännu med te och skvaller hemma hos Moa. 

 

IMG 5448

 

Ja ni ser ju, det blev inte många bilder alls. Jag har annars jobbat i Jeppis hela veckan, alla dagar förutom just torsdag. Nu är jag i Vasa och ska på måndag tillbaka till Jeppis för lite till jobb och graduskrivning. Hoppas ni har en skön helg på gång!

Kommentarer

 • Ida-Marie

  25.09.2017 20:34 (27 dagar sen)

  Åååh salladen ser så god ut, ska så ha en när jag kommer hem nästa gång :)

  • Karolina Åsmus

   26.09.2017 10:27 (26 dagar sen)

   Det tycker jag du ska! :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.