En vecka i Vasa

fredag 13 oktober 2017 - 11:58 | 0 Kommentarer

Det känns som att jag kom till Vasa igår, men sanningen är att jag kom hit i fredags, alltså för en vecka sedan. What? Jag har ungefär hunnit blinka en gång och nu är det plötsligt fredag igen. Så vad har jag sysslat med då? I lördags besökte jag Butcher & Banker och blev förälskad direkt. Tack vare kontakter fick sällskapet gå före kön och vi kände oss otroligt viktiga. Jag älskade inredningen, musiken och atmosfären. Sen är ju nog den lite högre åldersgränsen ett plus också. Stället får mig typ att vilja tatuera kroppen full med steampunktatueringar och börja gå runt med gasmask. Ifall ni inte har besökt Buthcer & Banker tidigare är det alltså definitivt ett ställe jag rekommenderar.

 

host

 

På lördagen for jag och träffade Daniela. Tanken var att vi skulle ta en massa härliga höstbilder, men regnet öste ju förstås ner och parken vi skulle fota i var helt lerig. Vi satt i säkert en timme i bilen och bara babblade, för att mentalt förbereda oss för att gå ut i pissvädret. Men lika kul var det ändå och visst fick vi en hel del bilder. Jag har dessvärre ännu inte lyckats gå igenom dem (ingen laptop osv), men det är på gång. Jag ÄLSKAR för övrigt att Daniela bor i Vasa nu, vilket gör att jag kan trakassera henne med mitt sällskap mycket oftare än tidigare. 

 

daniela karro3 

Om fem dagar fyller jag år. 26 år. Det är väl en rätt bra ålder, även om det låter vuxnare än jag känner mig. Men så kändes det vid 18, så kändes det vid 22 och så kommer det förmodligen att kännas vid 30 också. Om tio år kommer jag att tänka att alla 26-åringar är unga, visst? Kämpar emot ålderskris här som ni märker. Fast eh, egentligen har jag inte alls ålderskris, för jag tror inte att jag nånsin har varit så här mycket mig själv som jag är just nu. 

 

gradu 

Som bäst sitter jag vid ÅA och ska skriva lite på min gradu. Finns det något skönare än att få ett sånt här meddelande (↑) när man själv känner att det stampar lite på stället? Det värsta är när någon ba "hehhe jasså jag skrev 15 sidor idag". Förutom gradun och det här blogginlägget sitter jag dessutom och skriver ner lite jobbiga would you rather-frågor som ska besvaras ikväll i samband med förtäring av maltbaserade drycker. Mycket viktiga saker på gång med andra ord... Ha en trevlig fredag nu! 

Kategorier:

Dagbok Höst 2017 Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.