Gung i kajutan

fredag 22 juli 2016 - 07:00 | 3 Kommentarer

I onsdags kom en till av våra jeppisstockholmare hem till lilla Jakobstad och dagen till ära fick vi inviga en sprillans ny bastuflotte! Pammens pappa har byggt den alldeles själv och hade bara hunnit provköra den en gång före oss. Men vi fick ta ut den på sin första riktiga utfärd, med mat, bastu, kvällsdopp och hela köret. Det blev en helt u n d e r b a r kväll som vi kommer att komma ihåg under vinterkvällarna. 

 

larsmo flytbastu

gorls

larsmo1

 

Vi åkte ut och kastade ankar vid sjutiden på kvällen. Alla hade tagit med sig lite smått och gott, så vi samlades uppe på "taket" och frossade. Solen sken och det blåste bara lite svagt. Alltså HELT perfekt! Man kände hur all stress bara rann av en när man satt där.

 

larsmo bastuflotte

snacks

tjejkvall

flytbastu

gung i kajutan

 

Efter småplocket började bastun bli varm, så då slet vi av oss kläderna och hoppade i sjön allihopa. Så otroligt skönt och uppfriskande. Genom glasdörrarna i bastun såg man sedan ut över vattnet och solnedgången. "Sämre skulle man kunna ha det", konstaterade vi kanske trettio gånger under kvällen.

 

bastuflotte

snapchat

sola bada

 

Efter bastun grillade vi korv med en engångsgrill, tog fram några filtar och tog på oss en extra tröja. Det hade blivit helt vindstilla, så man behövde inte frysa alls. Över ett spegelblankt Larsmo-vatten tuffade vi sedan hemåt när klockan började närma sig midnatt. 

 

tjejer

suomi finland

Detta kommer vi att komma ihåg som en av de bästa kvällarna sommaren 2016. 

Kommentarer

 • Elin

  22.07.2016 10:17 (1 år sen)

  HAHA alltså sir du hu jag sir ut på dendär näst sista bilden??? Rökt på i 30 dar.


 • Danielas Dagbok

  22.07.2016 14:53 (1 år sen)

  ser SÅ härligt ut!!!


 • Milja

  25.07.2016 06:52 (1 år sen)

  Alltså shit va ljuvligt!! Helt underbart väder hadd ni också!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.