Ikväll så skapar vi nya minnen

fredag 21 juli 2017 - 15:10 | 2 Kommentarer

Igår var jag helt slut när jag kom hem från jobbet, så jag bara somnade som en stock direkt jag kom hem och var nära att stanna i soffan hela kvällen. Som tur bestämde oss jag och syrran ändå för att rycka upp oss, vilket slutade med att vi gick på inte bara en, utan två konserter igår kväll. 

 

karro2

after eight

 

Först ut var Linnea Henriksson vid Musikcafé After Eight. Jag måste erkänna att jag inte har lyssnat mycket på Henrikssons musik förutom när den kommit på radio, men jag ångrar inte en sekund att jag gick på den här konserten. Det var så mysigt och stämningsfullt och Linnea var otroligt gullig och personlig på scenen. Hon bjöd verkligen på sig själv och det kändes som att man kände henne personligen. Man kunde känna igen sig i hennes mellanprat och jag blev faktistk lite tårögd bakom mina solglasögon där en gång – fick riktigt kämpa emot för att hålla mig cool.

 

linnea henriksson

linnea henriksson after eight

 

Hon blandade lugna kärleks- och breakupsånger med upptempolåtar och i ett skede lyckades hon till och med få hela publiken att hoppa och göra en liten uppvärmningsdans för att inte frysa sig fördärvade när det började skymma. Inte alla som lyckas med det alltså. Hon hade med andra ord en riktigt härlig energi och man gick därifrån med en sån där härlig sommarkvällsfeelis som är svår att sätta ord på. (Sen kan man verkligen fråga sig varför jag inte går till After Eight oftare, det är ju hur fint ställe som helst!)

 

Efter konserten gick vi raka spåret till Skolparken där det var dags för Jeppis Summer Jam, men det får bli ett skilt inlägg, för nu ska jag iväg och skapa nya minnen!

Kategorier:

Musik Sommar 2017 Vardag

2

Kommentarer

  • Danielas Dagbok

    23.07.2017 19:31 (3 månader sen)

    Galet snygg du e på första bilden *hjärtögonemoji* *eldemoji*. Och håller me, ha sett Linnéa live två gånger, och hon e en helt fantastisk liveartist!


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.