It's a wrap

tisdag 1 augusti 2017 - 09:00 | 0 Kommentarer

Jakobs Dagar har ju viri och firi för länge sedan, men jag tänkte ändå dra tummen ur och ladda upp några bilder från torsdagen och fredagen den 20:e och 21:a juli. På torsdag var jag som sagt på Linnea Henriksson-konsert med syrran och direkt efter det for vi till Skolparken där evenemanget Jeppis Summer Jam ordnades. 

 

jeppis summer jam

jeppis summer jam 2017

 

I Skolparken spelade Walt Miguel, Tom Alfons, Costa & DJ Stards + några gästartister. Jag har redan babblat om hur bra det här gänget är, så jag tänker inte dra samma rant en gång till, men ja, de bjöd på en minst lika bra show som på måndagens spelning på Black Sheep.

 

På fredagen var det fest med forsbygänget, igen (klick, klick). Vi samlades i Esse den här gången, där vi laddade upp med gammal hederlig grillning och beerpong. Vi hann inte in till stan för att kolla på KAJ, men vad gör nu det när man ändå hade så bra feelis på förfesten?

 

villi victor

DSC 0391

forsby esse2

 

Resten av helgen tillbringade jag i soffan trots att jag hade cirka tio olika ställen jag "borde" ha varit på. Jag orkade helt enkelt inte och de där två dagarna i soffan var mycket behövda. Nu när vi har Jakobs Dagar avklarat här på bloggen också så får vi väl börja inse att sommaren är jävligt kort och att det snart börjar vara dags att fundera på Veneziansk. Hur är det här ens möjligt?

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.