KAFFIA 1 ÅR

måndag 2 oktober 2017 - 11:00 | 0 Kommentarer

I lördags stod Kaffias 1-årskalas på schemat och jag var förstås på plats för att fira Kajsa och hennes bebis. Jag ska visa lite bilder från kvällen!

 

kaffia fest

kaffia cafe

 

Jag hade plockat ihop en liten goodiebag som present, var själv så himla nöjd med hinken som jag råkade trilla över inne på Hemtex slutförsäljning i Vasa. Jag älskar att köpa presenter och den där känslan när man riktigt träffar rätt är så rolig! På tal om det fyller jag ju snart år – önskar mig bl.a. en ny laptop och en ny kamera, så feel free att sända på posten bara...

 

macke joni2

kaffia jakobstad2

kaffia party 

Vi samlades vid caféet efter stängning och stannade sedan där fram till midnatt före vi for vidare ut på stan. Vi hade dimmat ljusen, vi åt lite godsaker och bara umgicks i goda vänners lag. Nästa stopp blev Netti och sen snubblade vi även vidare till allas vårt Melody. Kom hem alldeles för sent för mitt eget bästa, men hade verkligen en kanonkväll så det var det värt. 

 

kaffia 1 ar

maximilian

 

På tal om Melody så börjar jag starkt ifrågasätta spellistan de har där... Visserligen är det lite roligt att de spelar musik som var inne när man själv gick i högstadiet, men om jag måste höra Gasolina, Get Busy eller Low en enda gång till vet jag inte vad jag tar mig till alltså. Dagens kids vet väl knappt vad det är för låtar ens haha.

 

Nu väntar en arbetsvecka i Jeppis igen och på schemat idag står bl.a. kaffe hos mommo och moffa följt av promenad med Kajsa och Ares. Måndag är också en bra dag!!!

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.