Livskris, jag?

onsdag 24 maj 2017 - 13:35 | 6 Kommentarer

Avslutande praktiken är färdig och solen skiner. I fucking did it. Nu har jag bara ett par hemtenter kvar, sen tar jag sommarlov. HAH. Har typ aldrig mått bättre. På tal om det så stod det på Jodel att jag genomgår en livskris, haha. Tänka sig, det var mer än jag visste, men det är ju tur att andra håller koll på mig. Det var alltså mitt inlägg om stress inom läraryrket som hade diskuterats hejvilt, samt min hälsa då. Kul att man kan engagera!

 

fucken

Fuck off bara.

 

Som bäst sitter jag på Tritonia med Ronja och skriver hemtent, eller ptja, nu bloggar jag ju istället. Snart kommer pappa hit till Vasa och hjälper mig att flytta – och ikväll ska jag till Strampen! Precis när jag ska börja flytta från Vasa upptäcker jag förstås hur ljuvlig den här staden är. Är det inte typiskt? Nåja, nu ska jag skriva vidare på tent och sedan chilla vidare mitt i denna rådande livskris. 

 

avp done

AVP DONE // AW i solen // Still my best friend ♥

Kommentarer

 • Ida

  24.05.2017 20:55 (5 månader sen)

  Jag är i samma situation som du, ska flytta från Åbo i helgen, och komner inte återvända till hösten mera. Och jag känner också att staden är så himla fin nu, undrar varför jag egentligen ska flytta. Men det blir nog bäst så ändå tror jag :D

  • Karolina Åsmus

   25.05.2017 11:03 (5 månader sen)

   Precis samma känsla har jag! Men månne vi inte vänjer oss snabbt sen :D Lycka till med flytten!


 • Sofia

  25.05.2017 16:55 (5 månader sen)

  Ditt ex är snygg!

  • Karolina Åsmus

   26.05.2017 14:19 (5 månader sen)

   Eller hur! Kolla skägget!


 • Johanna

  30.05.2017 16:25 (5 månader sen)

  Med tanke på att en del människor på jodel blir sura av kattbilder och kallar kattjodlare för "karmahora" så förvånar det mig inte att det kan uppstå diskussion om huruvida du har en livskris eller inte. Det båda har gemensamt är ju att det verkar bottna i avundsjuka. Men nåja, hoppas du får vara ifred från jodeldiskussioner i framtiden.

  • Karolina Åsmus

   31.05.2017 11:45 (5 månader sen)

   Kanske du har rätt! Jag förstår bara inte hur någon tar sig tid att diskutera MIG på Jodel, det känns bara helt absurt :'D


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.