Målbilden uppnådd, flaggdag indeed

torsdag 12 maj 2016 - 15:05 | 2 Kommentarer

Idag fick jag ut tenten jag skrev igår, är svinnöjd med resultatet, och idag lämnade jag även in min kandidatavhandling efter att jag varit och bundit in den. Nu är den alltså inlämnad officiellt också – till språkgranskning, plagiatkontroll och slutgiltig bedömning. Jag ska förstås inte ropa hej förrän jag kommit över bäcken, men om allt går som planerat är jag alltså färdig pedagogie kandidat i juni. 

 

flaggdag

 

Nu ska jag gå hem från skolan, städa lägenheten, kanske ta en promenad, kanske äta choklad, kanske springa 25 km, vad som helst, det känns som att jag skulle klara av det mesta just nu. Som jag nämnde för en tid sedan var just exakt det här min målbild: en färdig kandidat inlämnad före mitten på maj. Och i mars skrev jag så här: "Jag ser framför mig en bild på mig själv i slutet på maj då jag står med kandidaten i handen, alla kurser och praktiker avklarade och bara 'Nu tar vi sommar!'. Det är min målbild och den kommer jag att nå. Men just nu känns det kämpigt."

 

Och vet ni vad? Här står jag nu. Med alla kurser avklarade, båda praktikerna genomförda, med kandidaten i handen och säger "Nu tar vi sommar!".

Kommentarer

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.