Mina planer för Jakobs Dagar

måndag 17 juli 2017 - 15:00 | 2 Kommentarer

herr snellman

Bild lånad härifrån.

 

Nå, är ni redo för Jakobs Dagar 2017? Det är jag! Igår utnämndes traditionsenligt årets Late Jakob och vet ni vem som fick titeln den här gången? HERR SNELLMAN! Det var alltså själva varumärket som utsågs till vinnare, men det var Per Snellman (en av bröderna som grundade företaget år 1951) som fick ta emot manteln och hatten. Ingen har väl missat att jag jobbat på Snellmans från och till sedan 2011, samt att jag tar varje tillfälle i akt att skryta på företaget och produkterna (klick, klick). Så jag blev förstås superglad när jag läste detta imorse!

 

jakobs dagar

 

Jakobs Dagar är veckan då det verkligen händer i Jakobstad och jag tycker att vi får vara riktigt stolta över kulturutbudet i staden. Jag tänkte visa er hur mitt planerade schema för veckan ser ut! Det kommer ju antagligen att ändras lite grann, men här är de evenemang jag skulle vilja hinna med i år åtminstone.

 

jakobs dagar 2

 

 

Mina planer består alltså mest av musik, vilket jag alltid har tyckt att ha varit det viktigaste under den här veckan. På torsdagen är schemat fullspäckat då jag verkligen vill hinna se både Linnea Henriksson och gå på Jeppis Summer Jam. På fredagen vet jag inte alls om jag hinner in till stan och titta på KAJ, men som sagt, så här ser mina preliminära planer ut. Vad ska ni gå på för evenemang?

 

Mina inlägg från förra årets Jakobs Dagar:

Gung i kajutan, Walt Miguel, Fest i dagarna två

Kommentarer

  • rebecka

    17.07.2017 15:13 (2 månader sen)

    WasaGospel och Jacob Gospel sjunger i Skolparken på tisdag!


  • Sarah Nedergård

    17.07.2017 15:31 (2 månader sen)

    Kom på musikalkonsert vetja! ?


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.