Ölsvep och kusinhäng

onsdag 12 juli 2017 - 15:15 | 0 Kommentarer

Jag skriver sällan typiska vardagsinlägg numera, så jag tänkte istället att jag plockar några slumpmässiga bilder från den senaste veckan och uppdaterar er lite kort om vad jag håller på med för tillfället.

 

IMG 3

 

Jag har köpt ny kalender och väntar nu otåligt på att få börja använda den. Kul att det är det första jag nämner, liksom WOW, en ny kalender haha. Deadpool-häftet fick jag av min syster, som för övrigt är hemma på besök nu fram till början på augusti! I de här anteckningsböckerna har jag också börjat smida lite planer för framtiden, stora som små förändringar på gång... Jag ska förstås berätta för er så fort jag bara kan. 

 

IMG 3947

 

Jag har varit i Vasa två helger i rad. Där har jag bland annat tittat på solnedgångar och vunnit i ölhävartävlingar. Jag glömmer aldrig chocken i deras blickar när den blonda hurrin vinner över den rutinerade finnen i ölsvep. Ett av mina stoltaste ögonblick, faktiskt. Det finns filmbevis på detta, men jag tror inte att mommo skulle uppskatta det lika mycket som jag, så jag låter bli. Pappa var dock mäkta stolt! Det ni ser på bilden är en skärmdump av segergesten.

 

IMG 3806

 

I början på veckan hade vi besök från Sverige, då kusinerna från Umeå hälsade på. Jag hade inte sett dem på ett par år, förutom via sociala medier förstås, men de som alltid har varit små barn i mina ögon har ju gått och blivit vuxna människor. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Vi bestämde oss för att återskapa en gammal bild från 1999 och här är resultatet:

 

IMG 3917

 

Jag vet att det vore roligare om 1999-bilden också var med här, men jag orkar inte lägga till den nu. Vi satt på samma ställe, i samma ordning och hade (typ) samma miner. De två småttingarna längst fram var bara bebisar på originalbilden. Jaja, nu har jag precis slutat jobbet och ska bara hämta upp syrran för att sen fara iväg till gymmet. Auf wiedersehen.

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.