Så här ser riktiga lår ut (del 2)

fredag 20 maj 2016 - 08:45 | 1 Kommentarer

I början av veckan publicerades del 1 av lår-serien och nu är det dags för del 2! Vi kör igång direkt!

 

image1 3

Här är ett par fina håriga lår av 29-årig tvåbarnspappa som inte tränar regelbundet.

 

IMG 2

21 år är jag och för lat för att träna. Det är nåt jag ofta stör mig på, att jag inte får till stånd en förändring. Men istället för att hacka på mig själv och må dåligt så försöker jag lära mig att älska min kropp som den är, några kilon hit och dit borde inte spela någon roll.

 

IMG 4911

23-årig tjej som är rätt så nöjd med sina ben. Men ibland inbillar jag mig att mina lår ser gigantiska ut när jag sitter ner, därför fotade jag bilden sittande. Ser nu att de inte alls är så värst stora. Och vem bryr sig egentligen? Bara man själv antagligen.

 

20160514 192149 RichtoneHDR2

Medelålders man, tidigare friidrottare som inte tränar längre.

 

DSCN2346

Kvinna, 30. Trivs inte i simdräkt/korta shorts p.g.a. celluliter och bullighet. Sjukt egentligen, för mina lår tjänar mig väl och de är ju egentligen helt fina. Plus att INGEN annan bryr sig eller ser det jag ser. Men men, det är bara att fortsätta och försöka jobba på tankarna för som jag och en kompis konstaterade igår: det är SÅ inte värt att lägga tid och energi på ångest över kroppen. Om några år ser man ändå bara tillbaka och undrar hur i hela friden man tänkte egentligen!?

 

* * T R I G G E R V A R N I N G * *

 

PicsArt 05 13 11.09.2

Jag är en 17-årig flicka som lever med anorexia nervosa. Mina lår är det jag kollar mest och har mest komplex över. Jag hatar dem. Jag vill medverka i det här inlägget eftersom både jag och andra ska få se olika lår för att bättre acceptera sina egna.

 

IMG 3

I två hela somrar har jag inte en endaste gång haft på mig shorts eller kort kjol/klänning, för att tanken på att människor skulle se mina sår/ärr från mitt självskadebeteende var för pinsam och hemsk för mig. Idag är jag dock en stolt shortsbärare och skäms inte längre över mina lår! Jag vet att mitt självskadebeteende nu är i mitt förflutna, och att det inte är att skämmas över.

 


 

Tack igen till alla som delat med er av bild och text! Nu har vi gått igenom magar och lår, vilket känns som de två kroppsdelar flest personer har komplex över, men visst finns det flera serier man kunde göra i framtiden. Vi får se!

Kommentarer

  • Anonyyym

    20.05.2016 18:59 (1 år sen)

    Mitt varmaste tips till er alla som funderar på lår, magar, whatever: Gå ur er comfort zone! Res, utbilda er, flytta ensamma till en ny stad, klä er i heltäckande kläder så slipper ni fundera på hur kropparna ser ut. Jag tänker inte skriva: "ni är jättefina allihop"! Det är ni hundraprocentigt säkert, men jag bryr mig inte och hoppas ni en dag också bara kan glömma allt. Man behöver inte ägna ett helt liv åt att försöka "älska" sin kropp, man kan också bara get over it och göra nåt annat med sitt liv. Och nej, detta är inte en dold förolämpning, mina egna kroppsdelar är helt vanliga och cellulitiga och allt möjligt, jag har också haft ångest, det går att släppa det, det går! BYT MILJÖ är mitt tips, och vänskapskrets om ni har många i er närhet som jåmar om utseende.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.