Sommar 2017 over and out

måndag 4 september 2017 - 19:00 | 4 Kommentarer

September är här vilket betyder att det officiellt är höst, vilket i sin tur betyder att bloggkategorin Sommar 2017 kommit till sin ände. Före vi går vidare till Höst 2017 tänkte jag bjuda på en liten bildbomb från den gångna månaden. 

 

DSC 0002

 

Jag har ätit jordgubbar så att det står ut genom öronen. Impulsköpte en låda på 5kg för att vi trodde att vi skulle orka äta allt. Det började ta emot lite på slutet kan jag säga, hur gott det än är med jordgubbar och glass.

 

unia

 

Jag var på min första Konstens Natt i Vasa någonsin. Vi for och tittade på på Unias spelning och avslutade kvällen med utgång. Mycket lyckat!

 

Kajsa Samanen

 

Jag har umgåtts med vänner så mycket jag bara kunnat. Jag och Kajsa har hunnit ses lite oftare och ikväll ska vi igen ut på en hundpromenad. Jag blir så fruktansvärt sugen på att skaffa hund när jag hänger med hennes Ares alltså...

 

IMG 4872

 

Jag köpte en fisheye-lins till telefonen och här är en av de första bilderna jag tog med den. ÄLSKAR den, det är typ den bästa investeringen i år. Alla bilder börjar se ut som att de är tagna i nån cool musikvideo. 

 

suvilahti vaasa2

 

Jag har hängt med de här typerna. Gissa vem som prånglat den där lippisen på Samu, lol. Vi har tagit ut det sista av sommaren, filmat en musikvideo samt varit till Ollis ett par gånger. Ollis var sedan tidigare ganska obekant för dem, men det var inte särskilt svårt att sälja in konceptet. 

 

strand

 

Ett träd. No shit. Också med fisheyelins, men till kameran. Bilden är tagen ute vid Fäboda, som ju kan vara världens mest terapeutiska plats. Vet inte hur många gånger jag farit ut dit bara för att göra något, när man haft mycket att tänka på eller bara behöver vara ensam en stund. "Vad vore vi utan det här stället?".

 

brando kraftskiva

 

Veneziansk firades i Vasa med kräftor och nubbe, hos Elins pojkväns kompisar. På bilden ser det ju soligt och fint ut, men ungefär tio minuter efter att den togs så ösregnade det. Men lyckat blev det ändå!

 

IMG 5001

 

Jag var i Kokkola med mamma en dag och stötte på dessa visdomsord. Jag vet, vi ska "inte bära pengar till grannstaden" och så vidare, men så länge mina favoritjeans finns att köpa på Gina Tricot så blir det sådär. Sorry.

 

matias2

 

En sån där sommarkväll som man tittar tillbaka på under vinterhalvåret. Fullmånen uppe till höger, solnedgången bakom fotografen.

 

kroppen din trenger potet2

 

Jag köpte kanske världens finaste telefonskal. De som vet, vet (det vill säga alla som inte bott under en sten det senaste året). 

 

mamma roadtrip

 

Avslutningsvis var jag och mamma på en liten roadtrip till Haparanda i förra veckan. Det är så sällan vi råkar vara lediga samtidigt så vi bestämde oss att passa på. Jag köpte typ en tavelram och en klädställning, men som tur tycker jag på riktigt att resan är målet såna där gånger. 

 

Det var den sommaren det, pisskall, lite stressig, men festlig och alldeles underbar. Däremot är jag redan helt uppspelt över att få börja plocka fram ljusen till kvällsmyset!

Kategorier:

Sommar 2017 Vardag

4

Kommentarer

 • Danielas Dagbok

  04.09.2017 19:30 (18 dagar sen)

  Hej, när ska du för mig ti fäboda?

  • Karolina Åsmus

   05.09.2017 12:51 (17 dagar sen)

   NÄR som helst, kom ti Jeppis!! :D


 • Marias Memoarer

  05.09.2017 20:13 (17 dagar sen)

  åh, jag var nära att köpa en fisheye/macrolins till telefonen i Singapore, men så gjorde jag det aldrig. ångrar mig lite grann nu :)


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.